Yeşilova’da aranan şahıs tutuklandı

Ana Manşet - 05.07.2022 - 10:39

Yasadışı faaliyetleri olan kişi ve örgütleri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerinin yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda icra edilen faaliyetler kapsamında, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Yeşilova Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından 30 Haziran 2022 tarihinde Aksaray Merkez Yeşilova Beldesinde icra edilen devriye faaliyeti esnasında “YAĞMA” suçundan aranan ve hakkında “5 yıl 8 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.C (1999-E) isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

 

Gözaltına alınan yakalamalı şahıs adli makamlara sevk edilmiş olup, tutuklanarak Aksaray T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Ana Manşet AB, Rusya ile gelecekte diyalog hazırlığı yapmayı öneriyor

Ana Manşet Ünvan değişikliği sözlü sınav süreci için takvim yayımlandı

Ana Manşet Kars’ta eğitime 4 yeni okul yatırımı: Yapım sözleşmeleri imzalandı

Ana Manşet Doğu Anadolu’da kar etkisini sürdürüyor

Ana Manşet Sakarya’dan ihracat rekoru: Her 10 araçtan 6’sı yurt dışına

Ana Manşet Hayat Aras yazdı: Nevruz Çarşambaları

Ana Manşet ASÜ’lü akademisyen Moldova Hükümeti Onur Ödülü’ne layık görüldü

Ana Manşet Kadıköy’de kritik randevu: Fenerbahçe – Gaziantep FK

Ana Manşet Türkiye-Romanya maçı için geri sayım: Biletler satışa çıktı

Ana Manşet Hatay’da yasa dışı bahise operasyon

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021