Yerel Haberler - 23.08.2026 - 11:52
ERZURUM – BHA
Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında, DSİ 24. Bölge Müdürlüğü ile Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü arasında “Ağaçlandırma ve Orman Yangınları Önleme İş Birliği Protokolü” imzalandı.
Protokol ile sorumluluk sahasındaki baraj ve göletlerin çevresinin ağaçlandırılması, erozyon kontrolü ve toprak muhafaza çalışmalarının yürütülmesi ile orman yangınlarının önlenmesine yönelik tedbirlerin hayata geçirilmesi hedefleniyor.
Yeşil alanların artırılması, su kaynaklarının korunması ve doğal varlıkların gelecek nesillere daha güçlü şekilde aktarılması amacıyla imzalanan protokolün, iki kurum arasındaki iş birliğini daha da güçlendirmesi bekleniyor.
Kurumlar, çevrenin korunması ve sürdürülebilir doğal kaynak yönetimi konusunda ortak çalışmalarını sürdürecek.
“Yeşil Vatan İçin Güçlerimizi Birleştirdik!”
Yerel Haberler İbn-i Sina’nın mirası geleceğe taşınıyor
Yerel Haberler Beypazarı İlçe Emniyet Müdürü değişti
Yerel Haberler Adalet Bakanı Gürlek’ten Zonguldak’taki mevsimlik işçilere yapılan saldırıya ilişkin açıklama
Yerel Haberler Altın haftaya hızlı başladı
Yerel Haberler Şampiyonlar Ligi’nde play-off rövanşları başlıyor
Yerel Haberler Bursa’da 3 noktada orman yangını
Yerel Haberler Devlet üniversitelerinde kontenjanların yüzde 99,52’si doldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021