Yeni Aile Sağlığı Merkezlerinin Yapımına Başlandı

Ana Manşet - 12.03.2026 - 16:30

Aksaray Sağlıkta Güçleniyor: Yeni Aile Sağlığı Merkezlerinin Yapımına Başlandı

Aksaray’da sağlık altyapısını güçlendirecek iki önemli proje için ihale süreci tamamlandı ve yapım aşamasına geçildi. Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, şehirde sağlık hizmetlerinin kalitesini artıracak yeni yatırımların hayata geçirildiğini açıkladı.

Milletvekili Altınsoy, Aksaray Merkez’de yapılacak 4 hekimli Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile yine 4 hekimli Aile Sağlığı Merkezi projelerinin ihalelerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalandığını belirtti. Söz konusu projelerin artık imalat aşamasına geçtiği ifade edildi.

Yeni sağlık tesislerinin tamamlanmasıyla birlikte Aksaray’da birinci basamak sağlık hizmetlerinin daha hızlı ve etkin sunulması hedefleniyor. Özellikle 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun devreye girmesiyle acil durumlara müdahale süresinin kısalması bekleniyor.

Projede emeği geçenlere teşekkür eden Altınsoy, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, parti teşkilatı ve katkı sunan herkese teşekkürlerini iletti.

Yetkililer, sağlık yatırımlarının tamamlanmasıyla birlikte Aksaray’ın sağlık alanında daha güçlü bir altyapıya kavuşacağını belirterek projelerin şehre hayırlı olmasını diledi.

Ana Manşet Piyasalar Merkez Bankası’nın faiz kararına kilitlendi

Ana Manşet Ramazan sofralarının vazgeçilmezi: Dölek Köyü’nün meşhur Gudu Güveci

Ana Manşet Artvin’de İstiklal Marşı’nın kabulünün 105. yılı kutlandı

Ana Manşet Petrol fiyatları sıçradı: Brent 97 doların üzerinde

Ana Manşet ITSO’dan vergi rekortmeni işletmeye tebrik ziyareti

Ana Manşet Dünya Böbrek Günü: 850 milyon kişiyi etkileyen hastalık

Ana Manşet Kuveyt’te Ramazan Bayramı yasağı

Ana Manşet Pentagon açıkladı: İran saldırılarının maliyeti 11,3 milyar dolar

Ana Manşet Türkiye, son 56 yılın en sıcak şubat ayını yaşadı

Ana Manşet Merkez Bankası rezervleri 197,5 milyar dolara geriledi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021