Yazgı, Fizyomet Sağlıklı Yaşam Merkezini Ziyaret Etti

Aksaray Haberleri - 12.12.2017 - 9:31

Aksaray Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi Başkanı Hasibe Yazgı ve İş Kadını Aysun Akkurt, Aksaray’ın ilk ve tek sağlıklı yaşam merkezi olan Aysun Hızlı Okur’a ait Fizyomet Sağlıklı Yaşam Merkezi’ne ziyaret gerçekleştirerek Oyun atölyesinde eğitim gören çocuklara moral verdiler.

Kadın Koordinasyon Merkezi Başkanı Hasibe Yazgı, kadın girişimci Aysun Hızlı Okur’un Aksaray’da hizmete kazandırdığı Sağlıklı Yaşam Merkezinde verilen hizmetlerin özellikle çocukların gelişimi açısından çok önemli olduğunu söyledi. Hasibe Yazgı, Aksaray’a böylesine güzel bir yaşam merkezi kazandırmasından dolayı Psikolog Aysun Hızlı Okur’u tebrik etti.

Fizyomet Sağlıklı Yaşam Merkezinin sahibi Psikolog Aysun Hızlı Okur, Yaşam Merkezine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiğinden dolayı Hasibe Yazgı ve Aysun Akkurt’a nazik ziyaretlerinden dolayı Teşekkür etti.

Psikolog Aysun Hızlı Okur, Aksaray’da ilk ve tek olma özelliğine sahip olan oyun atölyesinde 3-6 yaş grubu çocuklara dikkat ve gelişimi destekleyici eğitici oyunlarla eğitim verildiğini ifade etti.

Eğitimlerin Psikolog eşliğinde verildiğini ifade eden Okur, Çocukların anneleri ile kaliteli zaman geçirmelerini sağlayan anneli- çocuklu oyun gruplarını kapsadığını söyledi.

Yapılan açıklamaların ardından Hasibe Yazgı ve Aysun Akkurt, oyun atölyesinde eğitim gören çocukları ziyaret etti. Çocuklarla birlikte oyunlar oynayarak moral verdi

Aksaray Haberleri Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve 42 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Aksaray Haberleri Bakan Çiftçi BHA’ya konuştu: Yeni nesil suç örgütlerine geçit yok

Aksaray Haberleri Isparta il özel idaresi’nden yeni vizyon: Hedef ulusal ve uluslararası fonlar

Aksaray Haberleri Antakya Ata Köprüsü yıkılacak

Aksaray Haberleri Isparta32spor’da yeni başkan Ender Kızıltan

Aksaray Haberleri Hatay’da tır alevlere teslim oldu

Aksaray Haberleri Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

Aksaray Haberleri 69 ilde uyuşturucu operasyonu

Aksaray Haberleri Terör soruşturmasında 178 kişi tutuklandı

Aksaray Haberleri Kars Kaşarı, Avrupa Birliği Coğrafi İşaret Tescili yolunda

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021