Yaya Geçitleri Papatyalarla süslendi

Aksaray Haberleri - 29.05.2017 - 13:32

Aksaray’da çok yoğun bir çalışma dönemine giren Aksaray Belediyesi, altyapı ve asfalt hizmetlerinin yanı sıra görsel güzelliğe de çok büyük önem veriyor.

Ebulfeyz Elçibey Caddesinde ilk önce altyapı çalışması yapan Aksaray belediyesi daha sonra sıcak asfalt, yol çizgi ve trafik işaretleri çalışmalarını gerçekleştirdi.

Bu arada Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ’de Aksaray’da ilk defa yaptığı bir çalışma ile dikkatleri üzerine çekti. Adliye önündeki yolların sıcak asfaltının tamamlanmasıyla harekete geçen Aksaray Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, yol çizgileri ve trafik işaretlerini yaptıktan sonra yaya geçitlerini Papatya çiçeği modeli ile süsleyerek yaya geçitlerine çok güzel bir görünüm kazandırdılar.

Aksaray Belediyesinin ilk defa yaptığı çiçekli yaya geçidi modeli vatandaşlar tarafından çok beğenildi. Vatandaşlar “ Belediyemiz Yaya geçitlerine papatya görünümü vererek Aksaray’da çok güzel bir uygulama yapmış. Bu uygulamanın şehrimizdeki tüm yaya geçitlerinde olmasını istiyoruz” diyerek yapılan hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Aksaray Haberleri Gazeteciler Tillo’nun dönüşümünü yerinde gördü

Aksaray Haberleri Konya, Erzurum Yakutiye’yi ağırladı

Aksaray Haberleri Gülbirlik’li öğrenciler geri dönüşümü yerinde öğrendi

Aksaray Haberleri Ziraat Türkiye Kupası’nda grup maçları belli oldu

Aksaray Haberleri Türkiye’nin sağlık harcaması 2024’te 2,3 trilyon liraya aştı

Aksaray Haberleri Burdur, ihracatta geçen yılı katladı!

Aksaray Haberleri Çocuklar istedi, Başkan Kocagöz çim saha yaptı

Aksaray Haberleri Efeler’de Dijital Gençlik Merkezi eğitimleri başladı

Aksaray Haberleri Isparta kışa hazırlanıyor: Tedbirler masada

Aksaray Haberleri Aydın’ın veteriner hekimleri Köşk’te buluştu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021