Yerel Haberler - 28.03.2026 - 0:00
KARS – BHA
Ziyaret programı kapsamında ilk olarak Gelirli Köyü İlkokulunu ziyaret eden Vali Ziya Polat, okulda incelemelerde bulundu. Daha sonra sınıfları ziyaret eden Polat, öğrencilerle sohbet ederek onların heyecanına ortak oldu. Eğitim alanındaki çalışmaların yerinde değerlendirilmesi amacıyla gerçekleştirilen ziyarette, okulun durumu ve yürütülen faaliyetler de ele alındı. Vali Ziya Polat’ın köy programı yalnızca okul ziyaretiyle sınırlı kalmadı. Cuma namazını vatandaşlarla birlikte kılan Polat, namazın ardından köy sakinleriyle bir araya geldi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada vatandaşların sorun, talep ve beklentileri dinlendi. Köy halkıyla yapılan görüşmede bölgedeki ihtiyaçlar, yerel talepler ve çözüm bekleyen konular üzerinde durulurken, devletin vatandaşla iç içe olmasının önemine dikkat çekildi. Gelirli köyündeki ziyaret, eğitimden sosyal hayata kadar birçok başlıkta temasların kurulmasına vesile oldu. Gerçekleştirilen program, hem öğrenciler hem de köy sakinleri açısından memnuniyetle karşılanırken, devlet-millet buluşmasının güçlü bir örneği olarak değerlendirildi.
Yerel Haberler Kitapseverlerin buluşma noktası Kepez
Yerel Haberler Antalya’ya değer katan isimler aynı gecede buluştu
Yerel Haberler Myanmar’da akaryakıt krizi derinleşiyor: Fiyatlar zirvede
Yerel Haberler Burdur’da tarımda yeni dönem: B-Reçete sistemi tanıtıldı
Yerel Haberler Adalet Bakanı Gürlek Düzce’de ziyarette bulundu
Yerel Haberler Bilgihan: “Salda’yı dünyaya tanıtacağız”
Yerel Haberler Türkiye çevrim içi sürede dünya ortalamasını geride bıraktı
Yerel Haberler ASTEM’den Muhsin Yazıcıoğlu için anma programı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021