Aksaray Haberleri - 15.11.2016 - 9:16
Vali Aykut Pekmez Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliğini ziyaret etti. Birlik Başkanı Doğan Ceylan ve Oda Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Vali Pekmez bir süre görüştüğü Ceylan ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Minibüsçüler Halk Otobüscüler ve Umum Servisciler Odası Başkanı Veysel Öztürk, Fırıncılar Odası Başkanı Halis Altınsoy, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Doğan, Başkan Yardımcısı İzzet Çekiç’ten birlik faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Birlik Başkanı Doğan Ceylan; Aksaray da 19 meslek odasına kayıtlı 34.000 üyelerinin bulunduğunu söyledi. Büyük alışveriş merkezleri ve zincir mağazaların küçük esnaflar üzerindeki olumsuz etkilerine değinen Ceylan; küçük esnafın büyük AVM ve zincir mağazalar ile rekabet edemediğini belirtti.
Vali Aykut Pekmez; esnafların ekonomideki yerinin çok önemli olduğunu belirterek; son dönemlerde yapılan çalışmalarda hükümetin esnafların desteklenmesi için önemli çalışmaları hayata geçirdiğini belirtti.
Aksaray Haberleri Bilim Merkezi ile Üniversiteden “Siber Dayanışma” semineri
Aksaray Haberleri Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, memleketi Amasya’da temaslarda bulundu
Aksaray Haberleri Galatasaray ile Samsunspor ligde 65. kez karşılaşacak
Aksaray Haberleri Hizmetin gücü filoya yansıyor
Aksaray Haberleri Bakan Memişoğlu: Filomuza 856 yeni acil sağlık ambulansı katmış olacağız
Aksaray Haberleri ABB’de memurlar için sds sözleşmesi yeniden imzalandı
Aksaray Haberleri Bakan Bolat: 2030’da 500 milyar dolar ihracata ulaşmak elimizde
Aksaray Haberleri Bakan Tunç’tan “Futbolda bahis” soruşturmasına ilişkin açıklama
Aksaray Haberleri Bodrum’da sağanak: Rögarlar taştı, caddeler göle döndü
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021