Vali Halk Günü Toplantısında

Aksaray Haberleri - 09.05.2017 - 16:56

Aksaray Valisi Aykut Pekmez her ayın ilk Salı günü düzenlenen “Halk Günü” toplantılarına devam ediyor. Halkın Vali Aykut Pekmez’le birebir görüşerek sorunlarını aktardığı uygulama vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Valilik Makamında gerçekleştirilen ‘Halk Günü’nde vatandaşların taleplerini dinleyen Vali Pekmez; toplumun her kesimiyle yakından ilgilenerek belirtilen sıkıntı, ihtiyaç ve eksikliklerle ilgili; kamu kurumları veya birimlerinin vatandaşlara çözüm sunulması konusunda talimatlandırıldığını belirtti.

Başlatılan ‘Halk Günü’ uygulamasında vatandaşların doğrudan görüşmeden memnuniyet duyduğunu ve rahat bir şeklide sıkıntı ve dileğini aktardığını ifade eden Vali Pekmez; “Vatandaşlarımızın sorunlarını çözme gayreti ile imkanlar ölçüsünde belirtilen eksikliklerin giderilmesi ve taleplerin karşılanması için çalışıyoruz” dedi.

Aksaray Haberleri Kars Valisi Ziya Polat’ın Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü mesajı

Aksaray Haberleri “Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki fedâ?”

Aksaray Haberleri Ramazanın son iftarı Çanakkale’de yapılacak

Aksaray Haberleri Kars’ta “Açık Kapı” üniversite öğrencileriyle buluştu: Talepler yerinde dinleniyor

Aksaray Haberleri Fed faiz oranında değişikliğe gitmedi

Aksaray Haberleri Altın fiyatlarında yeni gün: Yön ise yukarı

Aksaray Haberleri İstanbul sürücülerine uyarı: Saraçhane çevresi trafiğe kapatılıyor

Aksaray Haberleri Artvin’de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. yıl dönümü dolayısıyla törenler düzenlendi

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Çanakkale mesajı

Aksaray Haberleri Denizlerde fırtına: Dört bölgede kuvvetli rüzgar bekleniyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021