Aksaray Haberleri - 13.09.2016 - 18:01
Aksaray Valisi Aykut Pekmez Şehit Emniyet Müdürü Önder Güzel ve şehit polis memuru Salih Aksu’nun ailelerini ziyaret ederek Bayram’larını kutladı.
Vali Pekmez eşi Yeşim Pekmez ile birlikte Aksaray Merkezde oturan Şehit Emniyet Müdürü Önder Güzel in ailesini ziyaret etti. Güzel’in annesi ve aile üyeleri ile bayramlaşan Vali Pekmez şehit yakınları ile bir süre sohbet etti.
Vali Pekmez daha sonra Ortaköy İlçesinde oturana Şehit Polis Memuru Salih Aksu’nun ailesini ziyaret etti. Şehidin babası Mustafa, annesi Elmas Aksu’nun ellerini öperek Bayram’larını kutlayan Vali Pekmez şehit ailelerinin; vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü devletin bekası için can veren şehitlerin birer emaneti olduğunu belirterek, devletin ve milletin şehit yakınlarının her zaman yanında olduğunu belirtti.
Ziyarette Ortaköy Kaymakamı Mustafa Can, Ortaköy İl Genel Meclis Üyeleri ve şehidin yakınlarında bulunurken Vali Pekmez şehit yakınları ile bir süre sohbet etti.
Aksaray Haberleri Bilim Merkezi ile Üniversiteden “Siber Dayanışma” semineri
Aksaray Haberleri Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, memleketi Amasya’da temaslarda bulundu
Aksaray Haberleri Galatasaray ile Samsunspor ligde 65. kez karşılaşacak
Aksaray Haberleri Hizmetin gücü filoya yansıyor
Aksaray Haberleri Bakan Memişoğlu: Filomuza 856 yeni acil sağlık ambulansı katmış olacağız
Aksaray Haberleri ABB’de memurlar için sds sözleşmesi yeniden imzalandı
Aksaray Haberleri Bakan Bolat: 2030’da 500 milyar dolar ihracata ulaşmak elimizde
Aksaray Haberleri Bakan Tunç’tan “Futbolda bahis” soruşturmasına ilişkin açıklama
Aksaray Haberleri Bodrum’da sağanak: Rögarlar taştı, caddeler göle döndü
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021