Vali Aykut Pekmez Esnafları ziyaret etti

Aksaray Haberleri - 23.02.2018 - 16:51

Vali Aykut Pekmez esnaf ziyaretleri kapsamında ilk olarak Kuyumculuk yapan İbrahim Aktaş’ın sahip olduğu Aktaş Kuyumculuğu ziyaret etti. Aktaş ile bir süre sohbet eden Vali Pekmez daha sonra Kanat El Arabalarının üretildiği fabrikayı ziyaret ederek fabrika sahibi Abdurrahim Kanat ile görüştü.

Vali Aykut Pekmez daha sonra Değirmen Makinaları üreten Çift Kartal Değirmen Makinaları San. Ziyaret ederek fabrika sahibi Mustafa Saatçioğlu ile bir süre görüştü.

Vali Pekmez’i işyerlerinde görmekten mutlu olduklarını dile getiren esnaflar; sıkıntılarını, şikâyetlerini, mağdur oldukları ya da memnun oldukları uygulamaları ilin en yetkili mülki idare amirine ilk ağızdan iletebilmenin kendilerini de memnun ettiğini söylediler.

Aksaray Haberleri Erzurum’da Milli Teknoloji Atölyesi’nin temeli atıldı

Aksaray Haberleri 2026 Yılı Rüzgârın Yılı Olacak

Aksaray Haberleri Tren seferlerinde bayram hazırlığı: Ek kapasite 18 bin 664 kişi

Aksaray Haberleri 49. Uluslararası Giresun Aksu Festivali başlıyor

Aksaray Haberleri Özel Eğitimde, Aileler İçin Yol Haritası Rehberi Yayınlandı

Aksaray Haberleri Türkiye ile Ermenistan arasında normalleşmede yeni aşama

Aksaray Haberleri Ali Çetin’den CHP’li belediyelere dikkat çeken çıkış: “Keşke eleştirecek hizmet bulabilsek”

Aksaray Haberleri Antalya Büyükşehir Belediyesine soruşturma: 25 gözaltı

Aksaray Haberleri Erzurum’da Okulda Marş Gerginliği: “Burası Tribün Değil”

Aksaray Haberleri Erzurum’da kaza: Motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021