Ünye’nin ulaşım altyapısı güçleniyor

Yerel Haberler - 21.07.2025 - 16:58

ORDU-BHA

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesindeki ulaşım altyapısını güçlendirmeye devam ediyor. Vatandaşların uzun süredir beklediği yol sorunlarını çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, Gölevi Mahallesi’nde başlattığı asfalt çalışmalarını tamamladı.

Çalışmalar yalnızca Gölevi Mahallesi’ne değil Çınarlık, Hamidiye, Saraçlı, Yunus Emre ve Kaledere Mahallelerine de hizmet sunarak bölge halkına büyük bir rahatlama sağladı. Daha önce bahçe yolu olarak kullanılan ve altyapısı bulunmayan yol, Büyükşehir Belediyesi’nin hızlı ve planlı çalışmaları sayesinde modern bir görünüme kavuştu.

“Beklenen sonunda oldu”

Yolun bir kısmında daha önce sıcak asfalt çalışması yapılmışken, son etapta sathi asfalt kaplaması uygulandı. Vatandaşlar, toz toprak içindeki eski yolun artık geride kaldığını ifade ederek, çalışmanın şehir içi trafiğini de önemli ölçüde rahatlatacak alternatif bir güzergâh sunduğunu belirtti.

Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler başta olmak üzere emeği geçen tüm ekibe teşekkür etti.

Vatandaşlar, “Birkaç yıl öncesine kadar bahçe yolu olarak kullanılan bu yolun ne altyapısı ne de ulaşım konforu vardı. Büyükşehir Belediyemiz sesimizi duydu. Ciddi sıkıntılarımız artık geride kaldı. Beklenen sonunda oldu. Minnettarız” ifadelerini kullandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede vatandaşları konforlu, güvenli ve kaliteli yollarla buluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yerel Haberler Memur ve emeklinin temmuz zammı cuma günü belli olacak

Yerel Haberler İkna çalışmaları sonuç verdi: 134 örgüt mensubu teslim oldu

Yerel Haberler Sakarya-Karasu yolunda kaza: 3 yaralı

Yerel Haberler Trump duyurdu: ABD ve İran Doha’da masaya oturacak

Yerel Haberler St. Pierre Kilisesi’nde Aziz Petrus ve Pavlus Bayramı kutlandı

Yerel Haberler Alanya’daki cinayette 2 şüpheli tutuklandı

Yerel Haberler 29 ilde siber suç operasyonu

Yerel Haberler AÇÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydın’dan YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a ziyaret

Yerel Haberler Beypazarı Müftüsü Mehmet Süsün: Kurban bayramı sonrasında ilk Umre kafilesini yarın gönderiyoruz

Yerel Haberler Karslı sporcu İbrahim Müçük Türkiye Şampiyonu oldu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021