Ünye’de Yavi–Inkur bağlantı yolu betonla yenileniyor

Yerel Haberler - 23.11.2025 - 10:21

ORDU – BHA

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yürüttüğü sıcak asfalt ve beton yol çalışmalarına Ünye ilçesinde devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ünye’nin Yavi Mahallesi (Hapan Mevkii) ile İnkur Mahallesini birbirine bağlayan yol güzergâhında beton yol çalışması gerçekleştiriyor.

Türkiye’nin en uzun kırsal yol ağına sahip illerinden biri olan Ordu’da, özellikle Karadeniz’in zorlu arazi koşullarında ulaşım standartlarını yükseltmeye yönelik çalışmalar aralıksız sürüyor. 19 ilçede planlı bir şekilde yol yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projelerle kırsal bölgelerin ulaşım konforunu artırmayı hedefliyor.

Bağlantı yolunda beton çalışması yapılıyor

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, söz konusu bağlantı yolunun 600 metrelik kısmı tamamlandı. Kısa süre içinde tamamlanması hedeflenen yol, bölge halkına daha konforlu ve güvenli ulaşım imkânı sunacak.

Vatandaşlardan Başkan Güler’e teşekkür

Uzun yıllardır beklenen yol yatırımının hayata geçirilmesi, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Çalışmalardan dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eden vatandaşlar, “Yıllardır beklediğimiz hizmet ayağımıza geldi. Artık tozdan ve çamurdan kurtulduk. Büyükşehir Belediyemiz isteğimizi geri çevirmedi. Bu eser Başkanımızındır.” ifadelerini kullandı.

Yerel Haberler İnönü Üniversitesi gazetecilik bölümü üst düzey tescil edildi

Yerel Haberler Türk Edebiyatının “Yaş Otuz Beş” şairi

Yerel Haberler Hatay’da hırsızlık hükümlüsü yakalandı

Yerel Haberler Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir’de selin yaralarını sarıyor

Yerel Haberler Altındaki sert düşüş Malatya’da satışları artırdı

Yerel Haberler TİMBİR Başkanvekili Cüneyd Altıparmak’tan sosyal medya şirketlerine tebligat önerisi

Yerel Haberler Vali Masatlı gençleri ağırladı

Yerel Haberler Ramazan Bayramı tatilinde trafik kazaları: 31 kişi hayatını kaybetti

Yerel Haberler Ağrı’da askeri araç kazası: Piyade Uzman Çavuş Yusuf Açay şehit oldu

Yerel Haberler Kars Açık Kapı Şube şiddet mağduru kadınların yanında olmaya devam ediyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021