Aksaray Haberleri - 05.12.2016 - 14:44
Aksaray Belediyesinin ‘Azmi Milli Çocuk Eğitim ve Etkinlik Alanı’ projesiyle bir zamanlar çocukların gözdesi olan ancak şimdilerde unutulmaya yüz tutan sek sek, çember çevirme, topaç, uçurtma, bisiklet, yakartop, saklambaç, köşe kapmaca, körebe, dokuz taş, satranç, misket gibi oyunlar yeniden canlanacak.
Aksaray Belediyesinin farklı bir konsept üzerine geliştirdiği bu proje, çocukların yaratıcı potansiyeline ve zihinsel gelişimine katkı sunacak. Ayrıca farklı tasarıma sahip yeni oyun alanları çocuklar kendini ifade edebilmesine, yeteneklerini fark edebilmesine olanak sağlayacak.
Aksaray Belediyesi; Selçuklu, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemi eserlerinin bulunduğu alanda unutulmaya yüz tutmuş oyunları yeniden gün yüzüne çıkarmış olacak. Alan, ‘Sokak Oyunları Şenliğine’ ev sahipliği yapacak şekilde tasarlandı.
Aksaray Haberleri Başkan Şansi yetimlerle Ramazan sofrasında buluştu
Aksaray Haberleri Bakan Güler: Güçlü ordu ve devlet, güvenliğimizin teminatıdır
Aksaray Haberleri Galatasaray, Anfield’da ağır yenilgiyle Devler Ligi’ne veda etti
Aksaray Haberleri Batman’da yedi mahalleyi rahatlayacak yol açılıyor
Aksaray Haberleri Altın fiyatlarında yeni gün: Yön ise yukarı
Aksaray Haberleri İstanbul sürücülerine uyarı: Saraçhane çevresi trafiğe kapatılıyor
Aksaray Haberleri Artvin’de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. yıl dönümü dolayısıyla törenler düzenlendi
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Çanakkale mesajı
Aksaray Haberleri Denizlerde fırtına: Dört bölgede kuvvetli rüzgar bekleniyor
Aksaray Haberleri Bakan Memişoğlu: Türkiye son 10 ayda 513 ton hafifledi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021