Uluslararası Öğrencilere Yönelik Tanıtımlar Sürüyor

Aksaray Haberleri - 16.11.2015 - 13:22

Uluslararası öğrenci sayısını ve ülke çeşitliliğini arttırmak için gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Aksaray Üniversitesi (ASÜ), yurtdışında düzenlenen fuarlarda dünyaya tanıtılıyor.

Kısa süre önce Azerbaycan’da düzenlenen fuarda yapılan tanıtımın ardından, Fas’ta da benzeri bir etkinlik düzenlendi ve ASÜ bu fuarda da temsil edildi. Fas’ın Cazablanka, Marakeş ve El Jadida şehirlerinde düzenlenen eğitim fuarlarında, ASÜ’nün öğrencilere sunduğu imkânlar, eğitim olanakları, barınma ve laboratuvarlar gibi donatılar anlatıldı, akademik ve bilimsel çalışmalara ilişkin sunumlar yapıldı. Anlatımlar sadece fuarlarda değil, Fas’ın çeşitli kentlerindeki okullarla yönelik yapılan ziyaretlerde de sürdü.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, 30 civarında ülkeden 700 uluslararası öğrencinin ASÜ’de eğitim-öğretim gördüğünü, bu sayıyı kısa sürede bin seviyesine çıkarmak istediklerini belirtti.

Aksaray Haberleri Rusya: Küresel ekonomide eski küreselleşme dönemi kapandı

Aksaray Haberleri Galatasaray’ın rakibi kura çekimiyle belli oluyor

Aksaray Haberleri Savunma sanayii ihracatı 10 milyar doları aştı

Aksaray Haberleri Kristjan Asllani Beşiktaş için İstanbul’da

Aksaray Haberleri 379 FETÖ bağlantılı hesaba erişim engeli

Aksaray Haberleri Aksaray’da önemli onkolojik cerrahi operasyon başarıyla gerçekleştirildi

Aksaray Haberleri Eğitimci – Yazar Murat Anar: Türk Dünyasının Yükselen Yıldızı: Özbekistan

Aksaray Haberleri Ümit Karan’dan itirafçı hamlesi iddiası

Aksaray Haberleri Şimşek: Turizm geliri 2025’te 65,2 milyar dolara ulaştı

Aksaray Haberleri İnternetten altın alımında risk artıyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021