Ulu Camide Kur’an Ziyafeti ve 100 Bin Hatim Duası Yapıldı

Aksaray Haberleri - 15.07.2017 - 13:47

Aksaray İl Müftülüğü tarafından Kur’an ziyafeti ve 100 bin Hatim duası programı düzenlendi.

Ulu Camide düzenlenen programa Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Aksaray Üniversitesi Rektörü Yusuf Şahin, Aksaray İl Müftüsü Cemalettin Bal ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftüsü Cemalettin Bal tarafından yapılan duada, 15 Temmuz hain darbe girişiminde hayatlarını kaybeden Demokrasi Şehitleri ve tüm Şehitler anıldı.

Yapılan duaların ve kılınan Cuma namazının ardından Aksaray Belediyesi tarafından özel olarak hazırlanan lokma tatlıları Vali Aykut Pekmez, Başkan Haluk Şahin Yazgı, Rektör Şahin, Emniyet Müdürü Karabağ ile Müftü Bal tarafından Camii Cemaati ve tüm vatandaşlara ikram edildi.

Vatandaşlar, bu etkinliklerin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere ve Aksaray protokolüne Teşekkür ettiler.

Aksaray Haberleri Artvinspor Kulübü’nden kurum ziyaretleri

Aksaray Haberleri Kars’ta yem işletmelerine eş zamanlı denetim

Aksaray Haberleri Sağlık-Sen Genel Başkanı Doğan: Herkes evindeyken hemşire görev başındadır

Aksaray Haberleri Gazeteci Arif Çakmak vefatının 1. yılında kabri başında anıldı

Aksaray Haberleri İspanya’da Hantavirüs endişesi: Gemiden tahliye edilen bir kişinin testi pozitif

Aksaray Haberleri Arhavi’de “Vicdanlı Bilim Şenliği” ilgi gördü

Aksaray Haberleri Fatih Erbakan’dan Ankara Kent Konseyi’ne övgü: “Bu çalışmaları iyilik hareketi olarak görüyorum”

Aksaray Haberleri Samsun’da İl Tütün Koordinasyon Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi

Aksaray Haberleri İnşaat maliyetlerinde yıllık artış sürüyor

Aksaray Haberleri Optisyenlik sektörü ATO’da mercek altına alındı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021