Ülkemiz için her zaman tek yürek olmaya devam edeceğiz

Aksaray Haberleri - 12.12.2016 - 14:09

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine başlatılan ‘Dövizini Bozdur, Oyunu Boz’ kampanyasını, “Ülkemiz İçin her zaman tek yürek olmaya devam edeceğiz’ diyerek destekleyen Vali Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi döviz birikimini Türk Lirasına çevirdi.

Aksaray da ve Türkiye genelinde kampanyanın büyük ilgi ve destek gördüğünü ifade eden Pekmez; Aksaraylıların başlatılan kampanyayı daha da büyüteceğine inandığını belirterek; “Halkımız Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine döviz bürolarına akın etti. Döviz tasarruflarını TL’ye çevirerek ülkemiz ekonomisine desteğini gösterdi. Bunun daha da büyümesi, desteklenmesi gerekiyor. Bizlerde döviz olarak yaptığımız tasarrufumuzu TL’ye çeviriyoruz. Herkesi bu konuda duyarlılığa davet ediyorum. Ülkemiz için her zaman tek yürek olmaya devam edeceğiz’ dedi.

Çetinler Döviz bürosu sahibi Ramazan Çetin ise kampanyanın Aksaray da büyük destek gördüğünü belirterek; Aksaraylıların döviz cinsi tasarruflarını TL çevirdiğini Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine vatandaşların yoğun şekilde döviz birikimlerini TL çevirdiğini belirtti.

Aksaray Haberleri Bilim Merkezi ile Üniversiteden “Siber Dayanışma” semineri

Aksaray Haberleri Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, memleketi Amasya’da temaslarda bulundu

Aksaray Haberleri Galatasaray ile Samsunspor ligde 65. kez karşılaşacak

Aksaray Haberleri Hizmetin gücü filoya yansıyor

Aksaray Haberleri Bakan Memişoğlu: Filomuza 856 yeni acil sağlık ambulansı katmış olacağız

Aksaray Haberleri ABB’de memurlar için sds sözleşmesi yeniden imzalandı

Aksaray Haberleri Bakan Bolat: 2030’da 500 milyar dolar ihracata ulaşmak elimizde

Aksaray Haberleri Bakan Tunç’tan “Futbolda bahis” soruşturmasına ilişkin açıklama

Aksaray Haberleri Türkiye’nin ilk yapay zekâ destekli gazetecilik eğitim platformu tanıtıldı

Aksaray Haberleri Bodrum’da sağanak: Rögarlar taştı, caddeler göle döndü

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021