Yerel Haberler - 18.08.2025 - 17:08
IĞDIR-BHA
Ziyaret sırasında Iğdır Üniversitesi’nin gelişimi ve bölgesel kalkınmaya katkısı üzerinde durulurken, Bakan Uraloğlu üniversiteye sağlanacak destekler konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Uraloğlu, üniversitenin altyapı ihtiyaçları başta olmak üzere çeşitli projelerde bakanlık olarak gerekli katkıyı sunacaklarını ifade etti.
Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz ise Iğdır’a yapılan yatırımların hem ekonomik hem de sosyal anlamda büyük katkı sağladığını belirterek, bu süreçte Bakan Uraloğlu’nun desteğinin çok kıymetli olduğunu vurguladı.
Rektör Prof. Dr. Ekrem Gürel de üniversitenin hedefleri ve ihtiyaçları hakkında bilgi vererek, Bakan Uraloğlu’na gösterdiği ilgi ve destek için teşekkür etti.
Ziyaret, Iğdır’ın gelişimi adına atılacak yeni adımlar için önemli bir görüşme olarak değerlendirildi.
Yerel Haberler Memur ve emeklinin temmuz zammı cuma günü belli olacak
Yerel Haberler İkna çalışmaları sonuç verdi: 134 örgüt mensubu teslim oldu
Yerel Haberler Sakarya-Karasu yolunda kaza: 3 yaralı
Yerel Haberler Trump duyurdu: ABD ve İran Doha’da masaya oturacak
Yerel Haberler Alanya’daki cinayette 2 şüpheli tutuklandı
Yerel Haberler 29 ilde siber suç operasyonu
Yerel Haberler Beypazarı Müftüsü Mehmet Süsün: Kurban bayramı sonrasında ilk Umre kafilesini yarın gönderiyoruz
Yerel Haberler Karslı sporcu İbrahim Müçük Türkiye Şampiyonu oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021