Yerel Haberler - 18.08.2025 - 17:08
IĞDIR-BHA
Ziyaret sırasında Iğdır Üniversitesi’nin gelişimi ve bölgesel kalkınmaya katkısı üzerinde durulurken, Bakan Uraloğlu üniversiteye sağlanacak destekler konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Uraloğlu, üniversitenin altyapı ihtiyaçları başta olmak üzere çeşitli projelerde bakanlık olarak gerekli katkıyı sunacaklarını ifade etti.
Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz ise Iğdır’a yapılan yatırımların hem ekonomik hem de sosyal anlamda büyük katkı sağladığını belirterek, bu süreçte Bakan Uraloğlu’nun desteğinin çok kıymetli olduğunu vurguladı.
Rektör Prof. Dr. Ekrem Gürel de üniversitenin hedefleri ve ihtiyaçları hakkında bilgi vererek, Bakan Uraloğlu’na gösterdiği ilgi ve destek için teşekkür etti.
Ziyaret, Iğdır’ın gelişimi adına atılacak yeni adımlar için önemli bir görüşme olarak değerlendirildi.
Yerel Haberler Kolonlardan ses geldi, 51 kişinin olduğu bina boşaltıldı
Yerel Haberler Başkent için uyarı: Sağanak ve kar etkili olacak
Yerel Haberler ABB’den “soruşturma” iddialarına yalanlama
Yerel Haberler Kars’ta gençlere Meslek Tanıtım Günleri
Yerel Haberler Mart sonunda sürpriz kar
Yerel Haberler Kosova’nın Türkiye maçı kadrosu açıklandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021