Yerel Haberler - 11.11.2025 - 13:45
ANTALYA-BHA
Uluslararası bisiklet tutkunlarını bir araya getiren organizasyonun startı, 7 Kasım’da EXPO 2016 alanından verildi. Yarışın startını Aksu Belediye Başkan Vekili Mehmet Alptekin, Başkan Yardımcısı Mehmet Atalay ile birlikte verdi. Yarışın startını veren Aksu Belediye Başkan Vekili Mehmet Alptekin şunları söyledi; “Aksu’nun böylesine uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapması bizim için gurur verici. Tüm sporcularımıza kazasız, başarılı bir yarış diliyorum.” dedi.
Expo 2016 alanından başlayan Antalya Yarışlarının “Zamana Karşı” etabının ödül töreni ise Muratpaşa Belediyesi Prof. Dr. Erdal İnönü Kent Parkı’nda düzenlendi. Dereceye giren sporculara ödüllerini Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Atalay takdim etti. Organizasyon 9 Kasım’da Düden Şelalesi’nde “Uzun Parkur” yarışlarıyla sona erdi. Son parkurun ödül töreni de Prof. Dr. Erdal İnönü Kent Parkı’nda gerçekleştirildi.
Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Atalay ödül töreninde kadınlar ve erkekler 19-34 yaş kategorisinde dereceye giren sporculara ödüllerini ve Aksu’nun simgesi Perge Antik Kenti temalı plaket takdim etti. Başkan Yardımcısı Atalay ödül töreninde yaptığı konuşmada; “Spor dostluk ve dayanışmanın en güzel örneklerinden biridir. Organizasyona katılan ve dereceye giren tüm sporcuları tebrik ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi
Yerel Haberler Bodrum’da sağanak: Rögarlar taştı, caddeler göle döndü
Yerel Haberler GMİS, Dünya Madenciler Gününde sahada üyeleriyle buluştu
Yerel Haberler Belarus heyetinden AKK’ye ziyaret
Yerel Haberler Futbolda bahis soruşturmasında 46 şüpheli hakkında işlem
Yerel Haberler Hac ek kayıtları için son başvuru günü geldi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021