Aksaray Haberleri - 21.03.2018 - 19:53
Aksaray’ dan, Niğde/Bor Şeker Fabrikasını Aksaray’a kazandırmak için ilimizin başarılı 3 iş adamı kolları sıvadı. 14 Şeker Fabrikası ile birlikte satışa çıkarılan Niğde /Bor Şeker Fabrikası’na Aksaray’dan Okurlar AŞ. Tüzünler Grup, ve Atarlar AŞ. talip oldu.
21 Şubat’ta Bor Şeker Fabrikası ile birlikte, Afyon, Alpullu, Kırşehir, Çorum, Elbistan, Erzincan, Burdur, Erzurum, Ilgın, Kastamonu, Turhal, Yozgat ve Muş şeker fabrikalarının satışı için ihale sürecinin başlamasının ertesi günü BOR Şeker Fabrikasına ilk talipliler Aksaray’ın üç başarılı iş adamı oldu.
İlimizin başarılı iş adamları Okurlar AŞ. adına, Abdi Okur, Tüzünler Grup adına, Hamza, Hüseyin Tüzün ve Atarlar AŞ. adına Rıfat, Nurettin Atar BOR Şeker Fabrikasına talip oldular. İhale şartnamesini alan ve ihale sürecini takibe başlayan ilimizin başarılı 3 iş adamı mühendislerini götürerek geçtiğimiz günlerde Bor Şeker fabrikasında bir takım incelemelerde ve tetkiklerde bulundular. Aksaray’ımızın başarılı iş adamlarından Abdi Okur yaptığı açıklamada; “Bor Şeker Fabrikası yıllık 500bin ton pancar işleyen bir fabrika, Allah nasip ederse bu fabrikayı Aksaray’ımızın hizmetine kazandırmak istiyoruz. Yıllık 500 bin pancar işleyen fabrikanın %70 pancar ihtiyacını Aksaray’ımız karşılıyor. Bugün buraya ilimizin başarılı iş adamları Okurlar AŞ. adına, ben, Tüzünler Grup adına, Hamza, Hüseyin Tüzün ve Atarlar AŞ. adına Rıfat, Nurettin Atar beyle birlikte gelerek Bor şeker fabrikasında incelemelerde bulunduk. Biz istihdam yaratmak için ilimize böyle devasa bir Fabrikayı kazandırmak için kolları sıvadık dedi. 3 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan ihaleye tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak ihale dosyasını aldık. Allah nasip ederse istihdam sağlamak ve ilimizin pancar rezervlerini işlemek için Bor şeker fabrikasına talip olduk” dedi.
Aksaray Haberleri Aksaray OSB Alarmda: Güvenlik Ön Planda
Aksaray Haberleri Fenerbahçe’nin rakibi bugün belli oluyor
Aksaray Haberleri Kadın işsizliği 12 yılın en düşük düzeyine geriledi
Aksaray Haberleri Şam yönetimi ile YPG arasında ateşkes ve entegrasyon anlaşması
Aksaray Haberleri AJet’in yurt dışı bağlantılı uçuşlarında indirim
Aksaray Haberleri Fenerbahçe Avrupa’da istikrarını sürdürüyor
Aksaray Haberleri KVKK’dan Kişisel Verileri Koruma Günü’nde 3 ayrı yarışma
Aksaray Haberleri CİMER’e yapılan acil başvuru sonrası Altındağ’da bina boşaltıldı
Aksaray Haberleri Guardiola Filistin için haykırdı: “Sessizlik en büyük silah”
Aksaray Haberleri Vali Mehmet Makas, milletvekili ve bürokratlarla Akçakoca’da
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021