U14 maçı sonrası şiddet iddiası: Veli hastanede

Yerel Haberler - 14.12.2025 - 13:34

ANTALYA – BHA

İddiaya göre, karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından tribünde başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada Kaş Belediye Spor’da görevli bir antrenörün, bir sporcu velisine tekme attığı ileri sürüldü. Yaşanan arbede sırasında darbe alan velinin burnunun kırıldığı, çenesinin ise iki taraftan kırık olduğu iddia edildi.

Tedavisi hastanede devam ediyor

Ağır yaralandığı belirtilen sporcu velisinin hastanede gözlem altında tutulduğu ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Olay sonrası velinin yakınlarının büyük endişe yaşadığı ifade edildi.

Kulüpten kınama açıklaması

Yaşanan olayın ardından 1923 Kaş Spor Kulübü tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, tribünde yaşandığı iddia edilen şiddet olayının kabul edilemez olduğu vurgulanarak, sürecin hukuki boyutuyla yakından takip edileceği belirtildi.

Olayla ilgili adli ve idari soruşturmanın sürüp sürmediğine ilişkin resmi makamlarca henüz bir açıklama yapılmadı.

Yerel Haberler Yurt genelinde yağışlı hava etkisini devam ettirecek

Yerel Haberler DAKA artık Çakay’a emanet!

Yerel Haberler Eğitimci Yazar Muharrem Demir’den ”Richter’in 70 Yıllık Deneyi” yorumu

Yerel Haberler 2026-MSÜ sınav sonuçları açıklandı

Yerel Haberler Malatya’da borçlandırma işlemleri için son 2 gün

Yerel Haberler Ebru Eroğlu’na Ret, komutana göreve dönüş

Yerel Haberler AK Parti Milletvekili Babacan, Malatya konut takvimini açıkladı

Yerel Haberler Artvinli Taekwondocular madalya için Antalya’ya gitti

Yerel Haberler İpsala’da hassas burunlar uyuşturucuyu buldu

Yerel Haberler Altın fiyatlarında düşüş sürüyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021