Türkiye kupası yol yarışı heyecanı Isparta’da sürüyor

Yerel Haberler - 07.08.2026 - 0:00

ISPARTA – BHA 

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Kupası 8. Etap Puanlı Yol Yarışı’nın ikinci gününde de heyecanın hız kesmeden devam ettiğini duyurdu.

İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, organizasyonun dün Gölcük Tabiat Parkı’nın eşsiz doğasında başladığı, bugün ise ikinci gün etaplarının büyük çekişmeye sahne olduğu belirtildi.

Açıklamada, Isparta’nın ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Kupası 8. Etap Puanlı Yol Yarışı kapsamında 25 farklı ilden toplam 371 sporcunun mücadele ettiği ifade edilerek, organizasyonun kente spor turizmi açısından önemli bir hareketlilik kazandırdığı vurgulandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yarışlarda üst düzey sportmenlik sergilendiğini belirterek, parkurda mücadele eden tüm sporculara başarı diledi. Açıklamada, organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenlere ve yarış heyecanına ortak olan tüm katılımcılara da teşekkür edildi.

Isparta, Türkiye’nin farklı illerinden gelen yüzlerce bisikletçiyi ağırlarken, Türkiye Kupası 8. Etap Puanlı Yol Yarışı’nın kalan etaplarında da büyük heyecanın devam etmesi bekleniyor.

Yerel Haberler Kuşadası Belediyesi’nde rüşvet ve yolsuzluk operasyonu

Yerel Haberler Malatya’da işletmelere 544 bin lira ceza

Yerel Haberler 30 ilde DEAŞ operasyonu: 104 şüpheli gözaltına alındı

Yerel Haberler Malatya’da iki büyük yatırımda sona gelindi

Yerel Haberler Yurt genelinde sıcaklık yüksek, kuzey ve doğuda yağış görülecek

Yerel Haberler Hırsızlar trafoyu çaldı, narenciye bahçeleri susuz kaldı

Yerel Haberler Anıl Selvi: Güçlü yorumculuğu ve özgün şarkılarıyla alternatif müziğin duygusal yüzü

Yerel Haberler Emniyet Müdürü Karaburun’dan kahraman bekçiye hastanede moral ziyareti

Yerel Haberler Altın fiyatları haftanın son işlem gününe yükselişle başladı

Yerel Haberler Yeşilyurt’ta müzik ve eğlence dolu gece

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021