Yerel Haberler - 22.09.2026 - 12:27
MANİSA – BHA
Manisa Valiliği, saat 07.59’da liseye yakın bir alanda silahla ateş edildiği yönünde ihbar alındığını duyurdu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda emniyet ve sağlık ekibi sevk edildiği belirtildi. Saldırıda 2’si ağır 11 öğrenci yaralandı. İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin de Manisa’ya gitmek üzere yola çıktı.
Olayla ilgili İçişleri Bakanlığından yazılı açıklamada yapıldı. Açıklamada, “22 Eylül 2026 tarihinde Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, İnci Üzmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yakınlarında meydana gelen menfur saldırı sonrasında bakanlığımız ve devletimizin ilgili tüm birimleri anında harekete geçmiştir. Güvenlik güçlerimiz ve adli makamlarımızca olayın tüm yönleriyle aydınlatılması, fail veya faillerin adalet önünde hesap vermesi ve sürecin en ince ayrıntısına kadar incelenmesi amacıyla kapsamlı bir tahkikat sürdürülmektedir. Meydana gelen olayı her yönüyle incelemek üzere Bakanlığımız tarafından 2 mülkiye başmüfettişi ile 2 polis başmüfettişi görevlendirilerek derhâl Manisa’ya sevk edilmiştir. Olayda yaralanan ve hastanelerde tedavileri devam eden öğrencilerimize acil şifalar diliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.
Yerel Haberler Denizli’de Avşar üzümü coğrafi işaret tescili aldı
Yerel Haberler Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler 23 Eylül’de Kars’a geliyor
Yerel Haberler AKK Başkanı Yılmaz “TÜMSED 1.Uluslararası GSG Zirvesi 2026 Gayrimenkul Sektörünün Geleceği” programında yer aldı
Yerel Haberler Ankara’da temizliğin adresi: Hanımağa Temizlik
Yerel Haberler F1’de 2027 sezonunda yarış mesafeleri kısalacak
Yerel Haberler TİMBİR’e yeni merkez binası; açılış için tarih belli oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021