Aksaray Haberleri - 30.05.2017 - 21:56
Yeni kurmaylarını belirleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’de tüm teşkilatların yenileneceğini söyledi. Erdoğan “Bu yıl sonuna kadar biz tüm il, ilçe, belde yönetimlerini yenilemek durumundayız. Adeta bir metal eskimesi görüyorum” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti’de tüm teşkilatların yıl sonuna kadar yenileneceğini söyledi. Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen iftar programında Bakanlar Kurulu üyeleri, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeleri ve grup başkanvekilleriyle bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Erdoğan, “AK Parti’nin 15 yıla yakın zamandır iktidarda kalmasının sırrı sürekli kendini yenileme iradesine sahip bulunmasıdır” dedi. Erdoğan satır başları ile şunları kaydetti: 180 GÜNLÜK PROGRAM Hem kadro hem program ve proje bakımından sürekli kendimizi yenileyerek milletimizin gönlündeki yerimizi güçlendireceğiz. Bize tevazu yakışır, bu tevazudan asla taviz vermemeliyiz. Yönetim sistemi değişikliğinin ardından milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için artık önümüzde hiçbir bahane, hiçbir engel kalmadı. Milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için artık önümüzde hiçbir bahane, hiçbir engel de kalmadı. Bundan sonraki ilk seçim yılı olan 2019’a kadar yoğun ve netice almaya yönelik bir program uygulamaya mecburuz. İlk etapta, bugün söyledim, bakanlarımızdan 180 günlük bir çalışma programı hazırlamalarını bekliyorum. Bu çalışma tıpkı iktidara geldiğimiz ilk günlerdeki gibi 100 günlük programımız benzeri doğrudan milletimizin günlük hayatına dokunan, meselelerin çözümüne yönelik pratik teklifleri içermelidir.
Aksaray Haberleri Bilim Merkezi ile Üniversiteden “Siber Dayanışma” semineri
Aksaray Haberleri Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, memleketi Amasya’da temaslarda bulundu
Aksaray Haberleri Galatasaray ile Samsunspor ligde 65. kez karşılaşacak
Aksaray Haberleri Hizmetin gücü filoya yansıyor
Aksaray Haberleri Bakan Memişoğlu: Filomuza 856 yeni acil sağlık ambulansı katmış olacağız
Aksaray Haberleri ABB’de memurlar için sds sözleşmesi yeniden imzalandı
Aksaray Haberleri Bakan Bolat: 2030’da 500 milyar dolar ihracata ulaşmak elimizde
Aksaray Haberleri Bakan Tunç’tan “Futbolda bahis” soruşturmasına ilişkin açıklama
Aksaray Haberleri Bodrum’da sağanak: Rögarlar taştı, caddeler göle döndü
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021