Toplum Yararı programı kapsamında personel alınacaktır

Aksaray Haberleri - 05.10.2015 - 16:32

Aksaray Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; Türkiye İş Kurumu tarafından istihdamın korunmasına ve artırılmasına, işsizliğin yoğun olduğu dönemlerde veya yerlerde istihdamında zorluk çekilen işsizlerin çalışma alışkanlık ve disiplininden uzaklaşmalarını engelleyerek işgücü piyasasına uyumlarını gerçekleştirmek ve bunlara geçici gelir desteği sağlamak üzere Toplum Yararına Programlar (TYP) düzenlenmektedir.

Bu bağlamda; İl Müdürlüğümüzce, Ağaçören Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği, Sarıyahşi Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği, Eskil, Güzelyurt, Ağaçören, Sarıyahşi, Demirci, Eşmekaya, Ihlara, Helvadere, Sultanhanı, Yenikent ve Selime Belediye Başkanlıkları ile işbirliği içerisinde belediye mücavir alanında bakım onarım, temizlik işleri ve çevre düzenlemesi yapılmasına yönelik Toplum Yararına Program düzenlenecektir.

26.10.2015 – 15.06.2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Toplum Yararına Programa başvurular Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne 05.10.2015 – 14.10.2015 tarihleri arasında şahsen yapılacak olup, başvuruların belirlenen katılımcı sayısından fazla olması durumunda katılımcılar noter kurası ile belirlenecektir.

Aksaray Haberleri 92 Milyon 211 Bin TL Destek Ödemesi Bereketli Olsun

Aksaray Haberleri ABİDE Araştırması Aksaray’da da Yapılacak

Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesinden Emeklilere Ücretsiz Kuaför Hizmeti

Aksaray Haberleri ASÜ Tıp Fakültesinin Yeni Dekanı Prof. Gölgeler Oldu

Aksaray Haberleri İstanbul Bilim Festivali ASÜ’nün Katkılarıyla Yapılacak

Aksaray Haberleri Aksaray Baro Başkanı Ay Oldu

Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesinden 23 Nisan’a Özel Çocuk Şenliği

Aksaray Haberleri Başkan Dinçer, Koltuğunu Çocuklara Bıraktı

Aksaray Haberleri Aksaray’ın Kalbinde Yeni Bir Şehir İnşa Ediyoruz

Aksaray Haberleri ATSO Üyeleri TÜYAP’ta Yapı Fuarına Katıldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021