TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Aksaray’a Geliyor

Ana Manşet - 09.06.2022 - 9:06

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda ve Borsaların yapmış olduğu projeler kapsamında toplu açılışlar için 13 Haziran Pazartesi günü Aksaray’a geliyor.

Toplu açılış ve ödül törenleri hakkında açıklamalarda bulunan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, yaptığı açıklama da “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızın yapmış olduğu, Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi, Güneş Enerjisi Elektrik Üretim Tesisi, Elektrikli Araç Şarj İstasyonu ve M. Rifat Hisarcıklıoğlu Toplantı salonumuzun açılışı ve Aksaray Ticaret Borsamızın yapmış olduğu Tarımsal Depo ve İşyeri Açılışları, Organize Besi Tesisleri ve Tapu Teslimleri, Lisanslı Depo, 2 İlçede Tarımsal Depo ve Hizmet Binası ile birlikte Tohum Eleme Tesisinin Temel Atma töreni kapsamında Aksaray’a gelecektir.

Aksaray İş dünyamızla buluşacak olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu, program kapsamında Aksaray’a değer katan istihdamın yıldızlarına da plaketlerini takdim edecektir. Bugüne kadar iş dünyamızın her daim yanında olan ve üyelerimizin sıkıntılarıyla ve talepleriyle bire bir ilgilenen Başkanımızı Aksaray’da ağırlamaktan dolayı büyük onur duyacağız” Dedi.

Ana Manşet 92 Milyon 211 Bin TL Destek Ödemesi Bereketli Olsun

Ana Manşet ABİDE Araştırması Aksaray’da da Yapılacak

Ana Manşet Aksaray Belediyesinden Emeklilere Ücretsiz Kuaför Hizmeti

Ana Manşet ASÜ Tıp Fakültesinin Yeni Dekanı Prof. Gölgeler Oldu

Ana Manşet İstanbul Bilim Festivali ASÜ’nün Katkılarıyla Yapılacak

Ana Manşet Aksaray Baro Başkanı Ay Oldu

Ana Manşet Aksaray Belediyesinden 23 Nisan’a Özel Çocuk Şenliği

Ana Manşet Başkan Dinçer, Koltuğunu Çocuklara Bıraktı

Ana Manşet Aksaray’ın Kalbinde Yeni Bir Şehir İnşa Ediyoruz

Ana Manşet ATSO Üyeleri TÜYAP’ta Yapı Fuarına Katıldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021