Aksaray Haberleri - 03.11.2016 - 10:54
Aksaray TKDK İl Koordinatörü Metin Alp Altınsoy, yaptığı yazılı açıklamada;
“Bazı kişi ve işletmelerden Kurumumuz adı kullanılarak hibe desteği vaadiyle belli miktarlarda para talep edilerek dolandırıcılık teşebbüsünde bulunulduğu öğrenilmiştir.
Son dönemlerde bazı iş yerlerine telefonla ulaşan art niyetli kişi ya da kişilerin, “Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumundan hibe kazandınız. Hibe ile ilgili evrakları kurye ile gönderiyoruz. Evrakları doldurup imzalayın. İşlemlerinizin başlatılması için kuryeye 750 TL ödeme yapmanız gerekiyor” diyerek işletmelerden para talep ettikleri belirlenmiştir.
Ayrıca, telefonunuza sadece “Onay Kodunuz:…” şeklinde gelen mesajları dikkate almayınız.
Kurum uzmanlarımız tarafından hibe programları yayınlandığında tüm bilgilendirmeler KESİNLİKLE ÜCRETSİZ olarak yapılmakta, gerekli dokümanlar üzerinde herhangi bir ücret talep etmeksizin kişi ya da işletme ile koordineli bir şekilde çalışılmaktadır.
Bu tür bir uygulama ile karşılaşan kişi ya da işletmelerin zaman kaybetmeden emniyet güçlerini bilgilendirmeleri gerektiği ilanen duyurulur“ dedi.
Aksaray Haberleri Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Aksaray Haberleri Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli
Aksaray Haberleri Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Aksaray Haberleri Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı
Aksaray Haberleri 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Aksaray Haberleri Antalya’da Orman yangını alarmı
Aksaray Haberleri Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
Aksaray Haberleri Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır
Aksaray Haberleri Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Suriye’deki saldırılarına tepki
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021