Ticaret Borsasının Temelini Abdullah Gül Atacak

Aksaray Haberleri - 24.06.2015 - 14:31

5 Temmuz Pazar Günü Aksaray Ticaret Borsası Tarım Ticaret ihtisas Merkez Alanının Temel Atma Töreni İçin Hazırlıklar Başladı.

Aksaray Ticaret Borsası tarafından yapılan açıklamaya göre Aksaray Ticaret Borsası Tarım Ticaret İhtisas Merkezi alanı temel atma törenine 11. Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül başta olmak üzere TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun davet edildiği bildirildi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun gelişinin netlik kazandığı 11. Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül’ ün ise katılacağının netlik kazanmadığı ifade edildi.

Aksaray Ticaret Borsası Tarafından 160 adet iş yeri, depo,Ticaret Merkezi, Aksaray Ticaret Borsası İdari Binası, mezat satış salonları, sosyal tesisleri ile bölgenin en büyük Tarım Ticaret İhtisas Merkezi Alanı üyelerine ve Aksaray’a çok yakında kazandırılacağı belirtilirken, bu projenin Aksaray Ticaret Borsası ve Aksaray Belediyesinin ortak çalışmaları ile projelendirilmiş Aksaray Ticaret borsası üyelerinin destekleri ve güvenleri ile ortaya çıktığı, Projemin bitiminde Aksaray – Konya karayolu üzerinde, İpek yolu güzergahında Tarımsal Ticaretin kalbi bu bölgede atacağı vurgulandı.

Aksaray Haberleri Kars İl Özel İdaresi’nde kilit parke taşı üretimi aralıksız sürüyor

Aksaray Haberleri Kaymakam Aslantatar, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Aksaray Haberleri DMM’den sahte belge uyarısı: NATO Zirvesi iddiaları yalanlandı

Aksaray Haberleri Kars Milletvekili Adem Çalkın: Kars’a 24 doktor atandı, yeni hekimler hayırlı olsun

Aksaray Haberleri Terör soruşturmasında 178 kişi tutuklandı

Aksaray Haberleri Kars Kaşarı, Avrupa Birliği Coğrafi İşaret Tescili yolunda

Aksaray Haberleri Çorum’da 83 bin 402 öğrenci karne sevinci yaşadı

Aksaray Haberleri Ankara’da sürücülere uyarı: Trafiğe kapatılacak güzergâhlar açıklandı

Aksaray Haberleri Bakan Yardımcısı Yiğitbaşı genç polisleri tebrik etti: “Allah ayaklarına taş değdirmesin”

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz CHP içindeki bu kavganın, bu iç savaşın tarafı değiliz

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021