Yerel Haberler - 23.04.2026 - 0:00
ESKİŞEHİR – BHA
Türkiye’nin çeşitli illerinden cemiyet başkanı ve gazeteciler, 23-25 Nisan tarihleri arasında bir dizi program, ziyaret ve toplantılar için Eskişehir’de ağırlanacak. Mesleğin sorunlarının ele alınacağı Başkanlar Konseyi toplantısının yanı sıra Basın vakfı genel kurulu da gerçekleştirilecek.
Programın ilk bölümünde, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve yönetim kurulu üyeleri Eskişehir Valisi Erdinç Yılmaz’ı ziyaret etti. Genel başkan Yılmaz Karaca, Vali Erdinç Yılmaz’a TGF’nin çalışmaları hakkında bilgi vererek Başkanlar Konseyi programını anlattı. Eskişehir Valisi Erdinç Yılmaz da basının önemine değinerek TGF heyetine başarılar diledi. Görüşme sonrası Genel Başkan Yılmaz Karaca, Vali Erdinç Yılmaz’a desteklerinden dolayı özel tasarlanmış bir heykel takdim etti. Vali Yılmaz da heyete günün anısına hediye sundu. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.
70.Başkanlar konseyi toplantısı için Eskişehir’e gelen 60 ilden 125 gazeteci, Eskişehir’in tarihi ve turistik yerlerini de gezdi. Porsuk çayı, Masal Şatosu, Sazova parkı ve çeşitli müzeleri gezen TGF heyeti Eskişehir’e hayran kaldı.
Yerel Haberler Hürmüz gerilimi petrolü 100 doların üzerine taşıdı
Yerel Haberler Toprağa düşen bir hayalin gökyüzüne yolculuğu
Yerel Haberler TGF 70. Başkanlar Konseyi Eskişehir’de başladı
Yerel Haberler İnanç turizminin yeni yıldızı: Tillo
Yerel Haberler 15 yaş altına sosyal medya yasağı resmileşti
Yerel Haberler Ankara Rize Günleri çok yönlü içeriğiyle zirveye dönüşüyor
Yerel Haberler Atatürk’ün armağanı 23 Nisan, coşkuyla kutlanıyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021