Yerel Haberler - 16.08.2025 - 10:28
TEKİRDAĞ-BHA
MGM İstanbul Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nin Marmara, Kuzey Ege ve Batı Karadeniz için yaptığı fırtına uyarısının ardından Tekirdağ’da kuvvetli rüzgâr yaşamı olumsuz etkiliyor. Kentte zaman zaman hızı saatte 45 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle yeni önlemler devreye alındı.
Tekirdağ Valiliği, Marmaraereğlisi Sultanköy Mahallesi, Şarköy ve Süleymanpaşa ilçelerindeki plajlarda denize girme yasağının sürdüğünü, Karadeniz kıyısındaki Saray ilçesinde ise bugün ve yarın denize girişlerin yasaklandığını açıkladı. Yasaklı plajlarda kırmızı bayraklar çekilirken jandarma ve Sahil Güvenlik ekipleri uyarı ve denetimlerini artırdı.
Olumsuz hava koşulları, hava ulaşımını da etkiledi. Çorlu Atatürk Havalimanı’nda yapılması planlanan eğitim uçuşları güvenlik gerekçesiyle iptal edildi. Öte yandan Marmara Denizi’nde etkili olan fırtına nedeniyle bazı yük gemileri, kötü havaya yakalanmamak için Tekirdağ açıklarında demirleyerek beklemeye geçti.
Yerel Haberler Memur ve emeklinin temmuz zammı cuma günü belli olacak
Yerel Haberler İkna çalışmaları sonuç verdi: 134 örgüt mensubu teslim oldu
Yerel Haberler Sakarya-Karasu yolunda kaza: 3 yaralı
Yerel Haberler Trump duyurdu: ABD ve İran Doha’da masaya oturacak
Yerel Haberler Alanya’daki cinayette 2 şüpheli tutuklandı
Yerel Haberler 29 ilde siber suç operasyonu
Yerel Haberler Beypazarı Müftüsü Mehmet Süsün: Kurban bayramı sonrasında ilk Umre kafilesini yarın gönderiyoruz
Yerel Haberler Karslı sporcu İbrahim Müçük Türkiye Şampiyonu oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021