Tarihteki Türk Kadını Günümüz Kadınlarına Anlatıldı

Aksaray Haberleri - 07.12.2017 - 13:14

“Türk Kadının Savaş dönemlerinde vatanı uğruna ne fedakârlıklar yaptığını anlatan söyleşide Kara Fatma, Şerife Bacı, Nene Hatun ve onlarcası günümüz kadınlarına anlatıldı.”

Günümüzde İhtiyaç duyulan ve ülkemizin geçtiği zor süreçlerde yapılması gerekli olan diyerek yola çıkılan söyleşi programlarından biri Aksaray Kültür Merkezinde yapıldı.

Geçmişten tarihimizden günümüz medyası yorumlanarak geçmişin izlerinden milli mücadelenin cesur ve kayıp kadınlarının özel araştırması ile elde edilen verileri ve bilgileri aktaran Araştırmacı yazar İlknur Bektaş, gazeteci, TV programcısı Aynur Ayaz moderatörlügü eşliğinde unutulmaz bir söyleşiye imza attı.

7’den 70’e yoğun katılımın olduğu programda özel belgeler, sunumlar İlknur Bektaş tarafından aktarılırken, Aynur Ayaz tarafından da günümüzde ele alınan geçmişin izlerinin medyadan günümüze nasıl etki bıraktığı ve şuan yapılması gerekenler konuşuldu.

Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya program sonrası Araştırmacı yazar İlknur Bektaş ve gazeteci, TV programcısı Aynur Ayaz’a güzel sunumlarından dolayı Teşekkür ederek çiçek ve tablo hediye etti.

Aksaray Haberleri 92 Milyon 211 Bin TL Destek Ödemesi Bereketli Olsun

Aksaray Haberleri ABİDE Araştırması Aksaray’da da Yapılacak

Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesinden Emeklilere Ücretsiz Kuaför Hizmeti

Aksaray Haberleri ASÜ Tıp Fakültesinin Yeni Dekanı Prof. Gölgeler Oldu

Aksaray Haberleri İstanbul Bilim Festivali ASÜ’nün Katkılarıyla Yapılacak

Aksaray Haberleri Aksaray Baro Başkanı Ay Oldu

Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesinden 23 Nisan’a Özel Çocuk Şenliği

Aksaray Haberleri Başkan Dinçer, Koltuğunu Çocuklara Bıraktı

Aksaray Haberleri Aksaray’ın Kalbinde Yeni Bir Şehir İnşa Ediyoruz

Aksaray Haberleri ATSO Üyeleri TÜYAP’ta Yapı Fuarına Katıldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021