Aksaray Haberleri - 19.03.2016 - 17:03
Aksaray’da şüpheli olduğu iddia edilen otomobile karayolunda operasyon düzenlendi. Trafik ışıklarında yakalanan otomobilde bulunan 4 kişi gözaltına alınırken, araç bomba imha uzman ekiplerince arandı.
Olay Aksaray – Adana Karayolu üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Konya’nın Ereğli İlçesi Bölge Trafik ekipleri Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü’nü arayarak 47 ,……. Plakalı şüpheli bir aracın Aksaray istikametine seyrettiği ihbarını aldıklarını bildirdi. Bunun üzerine harekete geçen Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Aksaray – Adana Karayolu’nda geniş güvenlik önlemleri alarak şüpheli aracın gelmesini bekledi. Beklenen aracın gelmesi üzerine harekete geçen polis ekipleri karayolunda kavşaktaki trafik ışıklarında yolu keserek aracı durdurdu. İlk olarak araçta bulunan 4 kişiyi gözaltına alan polis daha sonra bomba imha uzman ekibi ile birlikte araçta geniş çaplı arama yaptı. Aracın bagajından motoruna ve alt takımlarına kadar yapılan aramada her hangi bir olumsuzluğa rastlanmazken, 4 kişi yapılan sorgularının ardından serbest bırakıldı.
Aksaray Haberleri Soğuk hava depolarındaki 50 bin ton elma için kritik uyarı
Aksaray Haberleri Demiryollarında Engelli Bireylere Ücretsiz Hizmet
Aksaray Haberleri Meteoroloji’den 14 il için kuvvetli yağış alarmı
Aksaray Haberleri TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan bahis soruşturması açıklaması
Aksaray Haberleri Battalgazi’de 180 bin metrekarelik projede sona gelindi
Aksaray Haberleri SOLOTÜRK 13 yıl sonra yeniden Ereğli semalarında olacak
Aksaray Haberleri Orman Yangınlarıyla Mücadelede 5 Bin 600 Araçlık Filo
Aksaray Haberleri Trump-Şi zirvesinde ticaret ve yapay zeka gündemi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021