Aksaray Haberleri - 13.03.2018 - 16:36
Somuncu Baba Külliyesi içerisinde yer alan Somuncu Baba Cami avlusunun üzerine gölgelik yapılarak geniş alanın daha uygun kullanılması sağlanacak.
-Projeye hayırsever desteği
Aksaray Belediyesi tarafından hazırlanan koruma kurulunun onayladığı projeyi Aksaray’ın hayırsever işadamlarından İbrahim Özel yaptıracak. Projenin yapım işi için hazırlanan protokol; Vali Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve hayırsever İbrahim Özel tarafından imzalandı.
Valilik makamında gerçekleşen protokol imza töreninde açıklamada bulunan Vali Aykut Pekmez; yağışlı ve güneşli havalarda cenaze namazlarının kılınması için kolaylık sağlanacağını ifade ederek vatandaşların Cuma ve diğer vakit namazlarında düzenlenecek 800 metrekare alanı çok rahat bir şekilde kullanabileceğini söyledi.
Projenin hayırlı olması dileğinde bulunan Vali Pekmez Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve hayırsever Özel’e teşekkür etti.
Hayırsever işadamı İbrahim Özel; hayırlı ve çok güzel bir düzenleme projesi yapacak olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek; “Allah hayrımızı kabul etsin inşallah. Kısa sürede projeyi tamamlayarak vatandaşlarımızın istifadesine sunacağız’ dedi.
Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı; hayırsever Özel’e teşekkür ederek; düzenleme projesinin hayırlı olması dileğinde bulundu.
Aksaray Haberleri Kars’ın gururu Avrupa yolunda
Aksaray Haberleri İran Dışişleri Bakanı Arakçi: Tehdit ortamında müzakere mümkün değil
Aksaray Haberleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Hükümeti Başbakan Yardımcısı, Turizm, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Beypazarı’nda
Aksaray Haberleri AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, “Köklerden Geleceğe Kadın Çalıştayı”na katıldı
Aksaray Haberleri Bahis soruşturmasında 314 antrenöre men cezası
Aksaray Haberleri Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne Yeni Atama
Aksaray Haberleri Kağızman’da üreticilere Bitki Koruma Eğitimi
Aksaray Haberleri Fenerbahçe’nin rakibi Nottingham Forest oldu
Aksaray Haberleri Fenerbahçe’nin rakibi belli oluyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021