Somuncu Baba Caminin 800 metrekarelik avlusunun üzerine gölgelik yapılacak

Aksaray Haberleri - 13.03.2018 - 16:36

Somuncu Baba Külliyesi içerisinde yer alan Somuncu Baba Cami avlusunun üzerine gölgelik yapılarak geniş alanın daha uygun kullanılması sağlanacak.

-Projeye hayırsever desteği

Aksaray Belediyesi tarafından hazırlanan koruma kurulunun onayladığı projeyi Aksaray’ın hayırsever işadamlarından İbrahim Özel yaptıracak. Projenin yapım işi için hazırlanan protokol; Vali Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve hayırsever İbrahim Özel tarafından imzalandı.

Valilik makamında gerçekleşen protokol imza töreninde açıklamada bulunan Vali Aykut Pekmez; yağışlı ve güneşli havalarda cenaze namazlarının kılınması için kolaylık sağlanacağını ifade ederek vatandaşların Cuma ve diğer vakit namazlarında düzenlenecek 800 metrekare alanı çok rahat bir şekilde kullanabileceğini söyledi.

Projenin hayırlı olması dileğinde bulunan Vali Pekmez Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve hayırsever Özel’e teşekkür etti.

Hayırsever işadamı İbrahim Özel; hayırlı ve çok güzel bir düzenleme projesi yapacak olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek; “Allah hayrımızı kabul etsin inşallah. Kısa sürede projeyi tamamlayarak vatandaşlarımızın istifadesine sunacağız’ dedi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı; hayırsever Özel’e teşekkür ederek; düzenleme projesinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Aksaray Haberleri Erzurum’da Milli Teknoloji Atölyesi’nin temeli atıldı

Aksaray Haberleri 2026 Yılı Rüzgârın Yılı Olacak

Aksaray Haberleri Tren seferlerinde bayram hazırlığı: Ek kapasite 18 bin 664 kişi

Aksaray Haberleri 49. Uluslararası Giresun Aksu Festivali başlıyor

Aksaray Haberleri Özel Eğitimde, Aileler İçin Yol Haritası Rehberi Yayınlandı

Aksaray Haberleri Türkiye ile Ermenistan arasında normalleşmede yeni aşama

Aksaray Haberleri Ali Çetin’den CHP’li belediyelere dikkat çeken çıkış: “Keşke eleştirecek hizmet bulabilsek”

Aksaray Haberleri Antalya Büyükşehir Belediyesine soruşturma: 25 gözaltı

Aksaray Haberleri Erzurum’da Okulda Marş Gerginliği: “Burası Tribün Değil”

Aksaray Haberleri Erzurum’da kaza: Motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021