SODES son müracaat tarihi belli oldu

Aksaray Haberleri - 18.03.2015 - 14:33

Aksaray valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; Sosyal Destek Programı (SODES), sosyal ihtiyaçların kısa sürede giderilmesini sağlamak üzere Valiliklerin koordinasyonunda yürütülen, uygulama süresinde yerel aktörlerin geniş bir biçimde yetkilendirildiği insan odaklı bir programdır. SODES projeleri ile istihdam edilebilirliğin arttırılması, toplumun dezavantajlı kesimlerinin ekonomik ve sosyal hayata daha fazla katılmalarının sağlanması, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler yoluyla bölgedeki çocuk, genç ve kadınların kendilerini daha iyi ifade etmelerine katkı vermesi hedeflenmektedir.

2015 yılında gerçekleştirilecek SODES projeleri için başvuru ve değerlendirme süreçlerine yönelik tarihler belirlenmiştir. Kamu kuruluşları, il özel idareleri, belediyeler, köylere hizmet götürme birlikleri, üniversiteler, meslek örgütleri ve sivil toplum kuruluşları proje başvurularını 2015 yılı SODES Uygulama Usul ve Esasları dikkate alınarak SODES Bilgi Sistemi (SODESBİS) aracılığıyla ve yazılı olarak Valiliğimize en geç 15 Nisan 2015 tarihine kadar iletmesi gerekmektedir.

İlimizde SODES kapsamında hazırlanacak projeler ile ilgili başvuru süreci ve ayrıntılı bilgi www.aksaraysodes.gov.tr resmi web sitesinde yer almaktadır.

Aksaray Haberleri Çocuk akademileri yıl sonu programı muhteşem finali

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5,3 milyar dolarlık dev finansman

Aksaray Haberleri Malatya TSO’dan e-ticaret ve dijital markalaşma eğitimleri

Aksaray Haberleri Gülistan Doku dosyasında kritik nakil

Aksaray Haberleri İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti Etkinlikleri Başladı

Aksaray Haberleri PFDK’den Beşiktaş, Konyaspor ve Arca Çorum FK’ye ceza

Aksaray Haberleri Elazığ’da kaçak siah operasyonu: Çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi

Aksaray Haberleri Malatya Havalimanı’nda yolcu trafiği Nisan’da 60 bini aştı

Aksaray Haberleri Tatile geldiği Trabzon’a bu kez Vali olarak katıldı: Tahir Şahin’den Acısu Şenliği mesajı

Aksaray Haberleri Öğretmenlerin İller Arası Tayinleri Başladı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021