Aksaray Haberleri - 20.04.2015 - 14:17
Aksaray Milletvekili Adayı Hüseyin Hüyük seçim çalışmalarına STK ziyaretleri devam ediyor. Ensar Vakfı, Aksütbir ve Ziraat Odasına Ziyaret gerçekleştirdi.
Ensar vakfı Aksaray şubesini ziyaret eden milletvekili adayı Hüseyin Hüyük vakıf Başkanı Bilal Bilecik ile hasbihal etti. STK’ların şehirlerin sosyalleşmesi ve öğrencilere yardım bakımından önemli olduğunu belirtti. Sorumlu çalışmalarından dolayı Başkan Bilecik ve Vakıf Üyelerine teşekkür etti. Geçmişte olduğu gibi bugünde yarın da birlikte yürümeliyiz Aksaray için hemşerilerimiz için geleceğimiz için. El ele oldukça, kenetlendikçe bizi ayırmaya yolumuzdan etmeye kimsenin gücü yetmez dedi.
Ziraat Odasını ziyaret etti. Ziraat Odası başkanı Emin KOÇAK hoş bir karşılama ile Milletvekili Adayına olan desteğini tekrarladı. Türkiye’nin ziraat adına önemli çalışmaları olduğunu belirten Hüyük, Aksaray tarım ve hayvancılığının geliştirilmesi için sivil toplum kuruluşlarının proje üretmeleri üretilen bu projeleri bakanlıkla il arasında koordinasyon sağlayabilecek siyasi iradeye destek olmak gerekir dedi.
Aksaray Haberleri Osmaniye’de yolcu otobüsü tıra çarptı: 6 ölü, 11 yaralı
Aksaray Haberleri Esrarengiz kuyu…
Aksaray Haberleri Galatasaray, Samsunspor’u 3-2 mağlup ederek liderliğini sürdürdü
Aksaray Haberleri Asgari ücret maratonu cuma günü başlıyor
Aksaray Haberleri Ankara’da tefecilik operasyonu: 20 şüpheli tutuklandı
Aksaray Haberleri Dünya Kupası’ndaki rakiplerimiz belli oldu
Aksaray Haberleri Gürbulak Gümrük Kapısı’nda 1,1 milyar liralık uyuşturucu ele geçirildi
Aksaray Haberleri Hava sıcaklıkları düşüyor: Yağışlı hava etkisini artıracak
Aksaray Haberleri Ankara’nın En Prestijli Ödülü RİDEF’e!
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021