Yerel Haberler - 24.12.2025 - 7:31
SİVAS-BHA
Merkeze bağlı Alahacı köyü yakınlarında, sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen öğrenci servisi, buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi. Kazanın ardından bölgeye sağlık, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Kazada, araç sürücüsü ile serviste bulunan 14 öğrenci yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından kentteki hastanelere kaldırıldı.
Sivas Valiliğinden yapılan açıklamada, Alahacı köyünden Yıldız beldesinde bulunan İsmet Yılmaz Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne öğrenci taşıyan okul servisinin buzlanma nedeniyle yan yattığı ve kazanın tek taraflı trafik kazası olduğu belirtildi.
Açıklamada, “Araçta bulunan 14 lise öğrencisi ile araç sürücüsünden, ilk belirlemelere göre 2 öğrencinin orta derecede, diğer öğrenciler ile sürücünün ise hafif düzeyde yaralandığı anlaşılmıştır. Yaralılar il merkezindeki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alınmıştır.” ifadelerine yer verildi.
Valilik, kazada yaralanan öğrencilere ve sürücüye geçmiş olsun dileklerini iletti.
Yerel Haberler Avrupa yaz saatine geçiyor: Saatler bu pazar ileri alınacak
Yerel Haberler Trump’tan İran’a sert uyarı: “Sonuç çok iyi olacak”
Yerel Haberler Kars’ta Nevruz Bayramı coşkusu: Tüm vatandaşlar davetli
Yerel Haberler Malatya’da Genç Girişimcilik Akademisi başlıyor
Yerel Haberler Başkan Gülpınar: “Tüm imkânlarımızı seferber ettik”
Yerel Haberler Başkentliler mesire alanlarında bayramın tadını çıkardı
Yerel Haberler Aksaray Belediyesinde bayramlaşma
Yerel Haberler Galatasaray’dan açıklama: Victor Osimhen ameliyat oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021