Yerel Haberler - 08.11.2025 - 17:40
KIRIKKALE-BHA
Savunma sanayiinde yerli üretimi güçlendirmeye yönelik önemli bir adım, Sinerji ile Hacılar Belediyesi arasında hayata geçirilen proje ile somutlaştı. Sinerji Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman, annesinin memleketi olan Hacılar’da savunma sanayi alanında üretim yapılmasına yönelik çalışmaları belediye iş birliğiyle projeye dönüştürdü.
Gerçekleştirilen işbirliği kapsamında, savunma sanayiinde ihtiyaç duyulan bazı ürünlerin üretimi başarıyla tamamlandı ve proje için toplam 38 milyon TL’lik kaynak ayrılarak bu çalışmaya yönlendirildi.
Hacılar Belediyesi, Belediye Başkanı Osman Erdoğan’ın öncülüğünde savunma sanayiinde yerel üretim kapasitesinin oluşturulması noktasında kurumsal bir duruş sergiledi. Belediyenin bu alanda doğrudan üretim tarafında yer alması, yerel yönetimlerin savunma sanayine aktif şekilde katkı sunabileceğine dair güçlü bir örnek olarak değerlendirildi.
Yerel Haberler Düzcespor gençlerle Giresunspor’u 2-1 mağlup etti
Yerel Haberler Radyo yayıncılığında elektronik ölçümle yeni dönem başladı
Yerel Haberler Louvre Müzesi kapanma tehlikesiyle karşı karşıya
Yerel Haberler Elvan Işık Gezmiş; Bu bütçe halkın bütçesi değil
Yerel Haberler Murgul Belediyespor 3 puanı 3 golle aldı
Yerel Haberler Digor’da Badminton heyecanı başladı!
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021