Yerel Haberler - 03.04.2026 - 0:00
MAVİ YILDIRIM / ERZURUM – BHA
Yarışma, İbrahim Erkal Kültür Sitesi ev sahipliğinde yapılırken, yaklaşık 100 genç şair adayının katılımıyla büyük ilgi gördü. 13-17 ve 17-25 yaş kategorilerinde düzenlenen yarışmada, jüri üyeliğini Dr. Öğr. Üyesi Veli Kılıçarslan, Ayşe Özden Keleş ve Zeynep İncesu üstlendi. 17-25 yaş kategorisinde Rabia Berfin Araz birinciliği elde ederken, Rabia Karakaya ikinci, Akça Feyza Sezen ve Nuran Baydar ise üçüncü oldu.
Aynı yaş grubunda ayrıca Enes Mesutgil birincilik kürsüsüne çıktı; Miraç Güler ikinci, Zehra Baş ise üçüncü sırada yer aldı. Dereceye giren yarışmacılara ödülleri, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, Gençlik Hizmetleri Müdürü Metin Günay ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi.
Çakmur, yarışmada başarı gösteren gençleri tebrik ederek, organizasyonda görev alan jüri üyelerine teşekkür etti. Yetkililer, yarışmanın yoğun katılım ve yüksek rekabet düzeyiyle gerçekleştiğini belirterek, birinci olan yarışmacıların Erzurum’u bölge finallerinde temsil edeceğini ifade etti.
Yerel Haberler Galatasaray’ın Trabzonspor kadrosunu açıklandı, iki isim yok
Yerel Haberler İstanbul’da 100 bin sosyal konutun kura tarihi açıklandı
Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile telefonda görüştü
Yerel Haberler Kentsel dönüşümde yeni destek paketi
Yerel Haberler Nallıhan Belediyesi’nden üreticiye destek: Patetes tohumları toprakla buluşmaya hazır!
Yerel Haberler Başkan Bozbey ve 56 şüpheli hakim karşısına çıkıyor
Yerel Haberler Amasya’nın turizm geleceği masaya yatırıldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021