SGK ve İŞ-KUR İl Müdürlüğünden çat kapı ziyaretleri

Aksaray Haberleri - 28.01.2017 - 13:05

Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürü Bilal AKGÜN, İş-Kur İl Müdürü Mahmut AKKUŞ ve beraberindeki heyet; engelli, emekli, asgari ücretli olarak çalışan ve iş ihtiyacı bulunan aileleri ziyaret etti.

Çat kapı ziyaretlerde vatandaşların talep ve önerileri alınarak, kurumsal olarak neler yapılabileceği değerlendirildi.

İlk olarak Yavuz Sultan Selim Mahallesi, Hürriyet ve Zafer Mahallerinde gerçekleşen ziyaretlerin devam edeceğini ifade eden Sosyal Güvenlik İl Müdürü Bilal AKGÜN; “Asgari ücretli, Emekli, Engelli ailelere çat kapı ziyaretleriyle karşılaşılan sorun ve önerileri tespit ederek, kurumsal olarak bir plan ve program dahilin de vatandaşlarımızı en iyi hizmeti götürmeyi hedefliyoruz” dedi.

Ziyaretlerden son derecede memnun kaldıklarını ifade eden ve taleplerini dile getiren vatandaşlar, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Bilal AKGÜN ile İş-Kur İl Müdürü Mahmut AKKUŞ’ a teşekkür ettiler.

Aksaray Haberleri Bayram süresince sağlık hizmetleri aralıksız sürecek

Aksaray Haberleri Malatya İnönü Üniversitesi’nde sıfır atık hamlesi

Aksaray Haberleri Başkan Şansi yetimlerle Ramazan sofrasında buluştu

Aksaray Haberleri Kadirli’de feci kaza: 1 ölü, 8 yaralı

Aksaray Haberleri Bakan Güler: Güçlü ordu ve devlet, güvenliğimizin teminatıdır

Aksaray Haberleri AB’den nükleer atılım: 330 milyon euroluk destek

Aksaray Haberleri Galatasaray, Anfield’da ağır yenilgiyle Devler Ligi’ne veda etti

Aksaray Haberleri Batman’da yedi mahalleyi rahatlayacak yol açılıyor

Aksaray Haberleri Bayram öncesi market denetimleri

Aksaray Haberleri Resmi Gazete’de yayımlandı: Çok sayıda atama ve görevden alma kararı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021