Yerel Haberler - 03.10.2025 - 21:11
Setur Marinas Antalya, yat limanları alanında dünyanın en prestijli kuruluşlarından biri olan “The Yacht Harbour Association” (TYHA) tarafından “Yılın Uluslararası Marinası” seçildi.
Bu önemli başarının ardından Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı İdris Taş, Setur Marina Antalya Müdürü Ziya Baykal’ı ziyaret ederek tebriklerini iletti. Taş, Antalya’nın deniz turizmi açısından dünya çapında önemli bir marka haline geldiğini belirterek, “Bu ödül sadece Setur Marinas için değil, Antalya için de büyük bir gururdur” dedi.
Müdür Ziya Baykal ise, bu ödülün ekip çalışmasının bir sonucu olduğunu vurgulayarak, uluslararası standartlarda hizmet vermeye devam edeceklerini ifade etti.
Yerel Haberler Borsa İstanbul güne artıda başladı
Yerel Haberler Mart kapıdan baktıracak: Hafta sonu kar ve fırtına geliyor
Yerel Haberler Sosyal medya devlerine 3 milyon dolar tazminat
Yerel Haberler Rusya’dan Washington ve Tel Aviv’e çağrı: İran’ın nükleer tesislerine saldırılar durmalı
Yerel Haberler “Yenidoğan çetesi” davasında tutukluluk devam kararı
Yerel Haberler Son kullanma tarihi geçmiş 50 ton tavuk imha edildi
Yerel Haberler Atlas Çağlayan cinayetinde iddianame tamamlandı
Yerel Haberler Uyuşturucu soruşturmasında ünlü isimler adliyeye sevk edildi
Yerel Haberler Aksaray Belediyesi yaz spor okulu için start verdi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021