Sendika Başkanları, Başkan Dinçer’i Ziyaret Etti

Ana Manşet - 28.09.2023 - 23:01

Memur Sendikaları Konfederasyonuna bağlı sendika başkanları Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret etti. Ziyarette; sendika başkanları Belediye Başkanı Dinçer’e destek açıklamasında bulundu ve “Şehrimiz için hep birlikte çalışmaya hazırız” mesajı verdi.

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Aksaray Şube Başkanı Murat Görmez, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Şube Başkanı Akif Kılıç, Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Şube Başkanı Rıfat Kaya, Türkiye Diyanet ve Vakıf Hizmetleri Kolu Kamu Görevlileri Sendikası (Dinayet-Sen) Şube Başkanı Nedim Köse, Tarım – Orman Çalışanları Birliği Sendikası (Toç-Bir-Sen) Şube Başkanı Ertuğrul Tekcan, Büro Memurları Sendikası (Büro-Memur-Sen) Şube Başkanı Halil Yalçın ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkan Yardımcı Yusuf Şahin’den oluşan heyet Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sendika başkanlarının ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtti ve Aksaray Belediyesinin şehir genelinde yürüttüğü çalışma ve projelerden bahsetti.

Eğitim-Bir-Sen şube Başkanı Murat Görmez, Bem-Bir-Sen şube Başkanı Akif Kılıç, Sağlık-Sen Şube Başkanı Rıfat Kaya, Diyanet-Sen Şube Başkanı Nedim Köse, Toç-Bir-Sen Şube Başkanı Ertuğrul Tekcan, Büro-Sen Şube Başkanı Halil Yalçın ve Eğitim-Bir-Sen Başkan Yardımcı Yusuf Şahin belediyeye ait çalışmaları takip ettiklerini ve takdirle karşıladıklarını söyledi. Aksaray için her konuda desteğe açık olduklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Dinçer, sendika başkanlarına tek tek teşekkür etti. Başkan Dinçer, konuşmasının devamında “Göreve geldiğimiz günden itibaren insan odaklı belediyecilik anlayışıyla yoğun bir şekilde çalışıyor ve şehrimizin çehresini değiştiriyoruz. Tabi bunları tek başımıza değil, şehrimizin dinamikleri ile birlikte sivil toplum kuruluşları, sendikalar ve diğer paydaşlarımızla iş birliği içerisinde gerçekleşiyoruz.

Kamu kaynaklarını en verimli şekilde kullanarak hayata geçirdiğimiz proje ve yatırımlarla insanlarımıza en güzel hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Şehrimizin birçok noktasında büyük projelerimiz yükselmeye devam ediyor. Aksaray’ımızın geleceğine değer katan projeleri hayata geçirmek için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ana Manşet PFDK’den Beşiktaş, Konyaspor ve Arca Çorum FK’ye ceza

Ana Manşet Elazığ’da kaçak siah operasyonu: Çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi

Ana Manşet Malatya Havalimanı’nda yolcu trafiği Nisan’da 60 bini aştı

Ana Manşet Tatile geldiği Trabzon’a bu kez Vali olarak katıldı: Tahir Şahin’den Acısu Şenliği mesajı

Ana Manşet Öğretmenlerin İller Arası Tayinleri Başladı

Ana Manşet Adalet Bakanlığı’na yeni personel alımı yapılacak

Ana Manşet Manisa Büyükşehir Belediyesi danışmanına gözaltı

Ana Manşet Arapgir’de gönüllere dokunan buluşma

Ana Manşet Soğuk hava depolarındaki 50 bin ton elma için kritik uyarı

Ana Manşet Demiryollarında Engelli Bireylere Ücretsiz Hizmet

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021