Aksaray Haberleri - 05.06.2015 - 10:12
Başkan Yazgı “ Döndü Nur hanım Halim Albağ beyi eş olarak kabul ediyor musun?” diye sorunca genç kız “Önce bana evlenme teklif etsin. Ondan sonra düşünürüz” dedi. Nişanlısı Halim Albağ, Başkan Yazgı ve herkesin huzurunda diz çöküp genç kıza “ Benimle evlenir misin? “diye teklifte bulundu.
Aksaray’da geçtiğimiz günlerde şiddetli yağış nedeniyle meydana gelen sel olayı üzüntü ile karşılanmıştı. Ancak sel mağdurlarının yaraları Aksaray Belediyesinin yardımları ile sarılırken, evlilik hazırlıkları yapan ve tüm çeyizi selde ziyan olan Döndü Nur Eser adlı genç kız, Nişanlısı Halim Albağ ile nikâh masasına oturarak büyük bir mutluluk yaşadı. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, sel mağduru olan Döndü Nur Eser’in nikâh törenine katılarak genç çiftlerin nikâhını bizzat kendisi kıydı. Nikâh töreninden ilginç anlar yaşandı. Başkan Yazgı “ Döndü Nur hanım Halim Albağ beyi eş olarak kabul ediyor musun?” diye sorunca genç kız “Önce bana evlenme teklif etsin. Ondan sonra düşünürüz” dedi. Nişanlısı Halim Albağ, Başkan Yazgı ve herkesin huzurunda diz çöküp genç kıza “ Benimle evlenir misin? “diye teklifte bulundu. Nişanlısından evlenme teklifi alan Döndü Nur, güçlü bir sesle “Evet” dedi. Bunun üzerine Başkan Yazgı hayırlı uğurlu olması dileği ile çiftin nikâhını kıydı. Ve ardından da bir Türk Bayrağı, bir çift kahve fincanı ve porselen tabak hediye etti.
Aksaray Haberleri Serik’te 12 adrese eş zamanlı baskın: 8 gözaltı
Aksaray Haberleri AK Parti İlçe başkanı Halil Etili, Çantırlı halkını dinledi
Aksaray Haberleri Başkan Yavaş: Ankara’nın adını her platforumda duymak istiyoruz
Aksaray Haberleri Erdoğan: Belediyelerde hizmet yerine reklam öncelendi, sorunlar büyüdü
Aksaray Haberleri Bilecik İl Müdürü İlkay Türkoğlu Aydın’a atandı
Aksaray Haberleri Beypazarı Cumhuriyet Başsavcısı İstanbul’a atandı
Aksaray Haberleri Gazeteciler Tillo’nun dönüşümünü yerinde gördü
Aksaray Haberleri Konya, Erzurum Yakutiye’yi ağırladı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021