Aksaray Haberleri - 20.04.2017 - 15:25
Tunceli’nin Pülümür ilçesinde düşen helikopterde şehit olan Polis Memuru Azam Güdendede’nin cenazesi Konya’da dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına, şehidin ailesi, yakınları, Konya Valisi Yakup Canbolat, Aksaray Valisi Aykut Pekmez, AK Parti Konya Milletvekilleri Ömer Ünal ile Hüsnüye Erdoğan, Konya İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman ve Aksaray İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ ile protokol mensupları, askeri ve sivil erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit Azam Güdendede’nin cenazesi dün askeri uçakla Konya’ya getirilerek Musalla Mezarlığı morguna kaldırıldı. Şehidin cenazesi bugün mezarlık morgundan alınarak helallik alınmak üzere merkez Karatay ilçesi Sedirler Caddesi üzerinde bulunan baba evine götürüldü. Burada helallik alınmasının ardından şehidin cenazesi Konya Şehitliği yanında bulunan namazgaha polislerin omzunda getirildi. Şehidin babası Muzaffer Güdendede de başına taktığı polis şapkasıyla şehit olan oğlunun tabutunu öperek son yolculuğuna uğurladı. Şehit Azam Güdendede için öğle namazını müteakip tarihi namazgahta cenaze namazı kılındı. Şehidin omuzlara alınan cenazesi Polis Şehitliğinde dualarla defnedildi.
Aksaray Haberleri Antalya Büyükşehir Belediyesine soruşturma: 25 gözaltı
Aksaray Haberleri Şehit anneleri Anneler Günü’nde Midyat’ta buluştu
Aksaray Haberleri Erzurum’da Okulda Marş Gerginliği: “Burası Tribün Değil”
Aksaray Haberleri Erzurum’da kaza: Motosiklet sürücüsü ağır yaralandı
Aksaray Haberleri Şamil Şahan’dan Avrupa’da bronz madalya
Aksaray Haberleri Erzurum’da Feci Kaza: Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı
Aksaray Haberleri Sinop’ta dereyi kirleten tesise 1 milyon 678 bin lira ceza
Aksaray Haberleri HEKİMSEN ve AL-KON’dan YÖK’te kritik temas: “Nitelikli hekim yetiştirmek, sağlık sisteminin beka meselesidir”
Aksaray Haberleri DSÖ’den Hantavirüs uyarısı: Yeni vakalar görülebilir
Aksaray Haberleri Rize Günleri Türkiye’nin buluşma noktasına dönüştü
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021