Yerel Haberler - 31.12.2025 - 16:39
ADANA – BHA
Başkan Uludağ mesajında şu ifadelere yer verdi:
Bir yılı daha geride bırakırken; Sarıçam’ımız için gece gündüz demeden çalıştığımız, alın teriyle, samimiyetle, milliyetçi-üretken ve gönül belediyeciliği anlayışıyla hizmet ürettiğimiz bir dönemi daha tamamlıyoruz. 2025 yılı; altyapıdan sosyal projelere, gençlik ve spor yatırımlarından sanat ve kültür projelerine kadar birçok alanda ilçemize değer katan önemli adımları attığımız bir yıl oldu.
2026 yılına daha güçlü hedeflerle giriyoruz. Sarıçam’ı günübirlik, sıradan hizmetlerle değil, yarınlara hazırlayan, kalıcı ve vizyoner projelerle inşa etmeye kararlılıkla devam edeceğiz. Çocuklarımızın, gençlerimizin ve ailelerimizin yüzünün güldüğü, sosyal belediyeciliğin hissedildiği, kültürüyle, sporuyla, üretimiyle, birlik ve beraberlik ruhu ile öne çıkan bir Sarıçam için durmadan çalışacağız.
Bu vesileyle, başta kıymetli Sarıçamlı hemşerilerim olmak üzere, tüm Adanalı hemşerilerimizin ve aziz milletimizin yeni yılını en kalbi duygularımla kutluyorum. 2026 yılının, başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlık adına sağlık, huzur, bereket, mutluluk ve barış getirmesini temenni ediyorum.
Yerel Haberler Bozlak: “Mahkeme Kararı Yok, Algı Operasyonu Var!
Yerel Haberler Trabzonspor takım otobüsüne Antalya’da taşlı saldırı
Yerel Haberler Trabzonspor, Antalya deplasmanından 1 puanla döndü
Yerel Haberler Giresun Yağlıdere’de motosiklet ile kamyonet çarpıştı: 2 ölü
Yerel Haberler Sanatçı Fatih Ürek hayatını kaybetti
Yerel Haberler Aksaray İhracaatta Yeni Rekor Kırdı
Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Antalya’da
Yerel Haberler Itso’da Azerbaycan yatırım fırsatları tanıtıldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021