Aksaray Haberleri - 19.05.2015 - 15:05
Düzenlenen ‘Hemşirelik Haftası’ kutlama programında bir araya gelen. Sağlık çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği kahvaltı ve tanıtım programına Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Aksaray Milletvekili ve Milletvekili Adayı İlknur İnceöz, kadın kolları teşkilatı ve parti yöneticileri de katılım gösterdi.
Yaptığı konuşmasında kendisinin de eczacı olduğunu ve sağlık camiasının içerisinde bir kişi olduğunu ifade eden Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, “Sağlık camiasının içerisinde bulunmaktan büyük şeref duydum. Her ne kadar sağlık camiasının içerisinde de olsak da şuanda bir siyasi kimliğimiz var. Bu kapsamda ben 7 Haziran’da yapılacak seçimlerin önemine dikkat çekmek istiyorum. Ülkemiz, milletimiz ve devletimiz adına önemli bir seçim yaklaşıyor. Sizler sağlık camiasındasınız ve sağlık alanında yaşanan dönüşümü ve değişimi en iyi bilenlersiniz. Bizler bunları anlatıyoruz ama bunları en yakından bildiğiniz için sizler bunları eşinize, dostunuza anlatın. Gerek kamu gerek özel hastanelerimizde görev yapan sizler halkımızın sağlığı adına bütün özveri ve fedakârlıkla elinizden geleni yapıyorsunuz. Bizlerde bu sağlık koşullarını iyileştirmek adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Söylediğimi gibi sağlık alanında 13 yılda yapılan yatırımları, yaşanan gelişim ve dönüşümü sizler çok iyi biliyorsunuz ve benim sizlerden tek ricam eşinize, dostunuza, bunları anlatın. Sizlerin anlatması daha iyi olacaktır.”diye konuştu. Konuşmasının sonunda çocukların gösterdiği ilgiye de kayıtsız kalmayan İl Başkanı Karatay, çocukları da sahneye çıkararak onlarla sohbet etti.
12 Yılda Sağlıkta Büyük Dönüşüm Yaşandı
Aksaray Milletvekili ve Milletvekili adayı İlknur İnceöz; “Hükümetimizin 12 yıl önce başlattığı sağlıkta dönüşüm ve değişimin hükümetimizin diğer ayağı olarak uygulayıcısı olan sizleri saygıyla selamlıyorum. 7-24 çalışmak hakikaten zor. Sizler büyük özveri ve fedakârlık gösteriyorsunuz. Ülkemiz 12 yıllık süreçte her alanda olduğu gibi sağlık alanında ciddi bir istikrar yakaladı. Bu istikrarımızın devam etmesinin kararını da 7 Haziran’da vereceğiz. Sizler sağlık alanında yaptıklarımızı çok iyi biliyorsunuz. Bu hizmetlerimizden faydalanan hemşerilerimiz bunları çok iyi biliyor. Artık Türkiye eski Türkiye değil ve olmayacakta. Yakaladığımız bu ivme, bu dönüşüm ve bu değişim devam edecek,” dedi.
Aksaray Haberleri Fenerbahçe’de sürpriz veda! Fred kararını verdi
Aksaray Haberleri Sanat dünyası ve alevi-bektaşi kanaat önderlerinden ortak “Nevruz-ı Sultan” mesajı
Aksaray Haberleri Victor Osimhen ameliyat olacak: Geri dönüş tarihini açıkladı
Aksaray Haberleri Türkiye’de 5G dönemi başlıyor
Aksaray Haberleri Denizlerde 325 bin ton atık temizlendi
Aksaray Haberleri Trump’tan ateşkes yok: “Karşı taraf yok olurken durulmaz”
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Nevruz’ta barış vurgusu
Aksaray Haberleri Enerji krizi günlük 2 milyar dolara ulaşıyor
Aksaray Haberleri Baharda kış: Bayburt’ta kar kalınlığı 2 metreyi aştı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021