Sağlık Öğrencilerinden Kardeş Okula Yardım Eli

Aksaray Haberleri - 21.04.2015 - 13:37

Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, kardeş okul olarak belirledikleri Aksaray Merkez Yalnızceviz Köyü İlköğretim Okulu için yardım kampanyası düzenledi.

Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, kardeş okulları olan Aksaray Merkez Yalnızceviz Köyü İlköğretim Okulu’nu unutmadı. Yardım kampanyası düzenleyerek kardeş okullarına kırtasiye malzemesi gönderen öğrenciler, kampanya kapsamında büyük bir özveri ile görev aldı.

Okul Rehber Öğretmeni Fatma Çetinkaya ve öğrencilerinin düzenlediği kampanyayla toplanan yardımları, kardeş okullarına götürdüler. Öğrenciler ayrıca kardeş okullarındaki öğrencilere birlikte vakit geçirip resim çizdiler.

Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hızır Faruk Maraşlıoğlu, kardeş okul olarak seçtikleri Aksaray Merkez Yalnızceviz İlköğretim Okulu yetkilileriyle yapılan görüşmelerinde, okulun ve öğrencilerin ihtiyaçlarını tespit ederek bunların karşılanması amacıyla yardım kampanyası başlattıklarını ifade ederek; “Öğrencilerimiz bu konuda büyük bir özveri göstererek kardeş okullarına yardım kampanyasında içten bir çalışma gösterdiler. Bu vesile ile kampanyaya büyük destek veren öğrencilerime ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. İmkanlarımız dahilinde kardeş okulumuza desteklerimiz sürecektir” dedi.

Aksaray Haberleri St. Pierre Kilisesi’nde Aziz Petrus ve Pavlus Bayramı kutlandı

Aksaray Haberleri Alanya’daki cinayette 2 şüpheli tutuklandı

Aksaray Haberleri 29 ilde siber suç operasyonu

Aksaray Haberleri AÇÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydın’dan YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a ziyaret

Aksaray Haberleri Beypazarı Müftüsü Mehmet Süsün: Kurban bayramı sonrasında ilk Umre kafilesini yarın gönderiyoruz

Aksaray Haberleri Karslı sporcu İbrahim Müçük Türkiye Şampiyonu oldu

Aksaray Haberleri Eğitimin geleceği ve kalite vizyonu zirvesi Şanlıurfa’da

Aksaray Haberleri Gazze’de can kaybı artıyor: Son bilanço 73 bin 58

Aksaray Haberleri Sabah Gazetesi Ankara temsilcisi Okan Müderrisoğlu’nun gazi babası Cemil Müderrisoğlu vefat etti

Aksaray Haberleri Edirne’de 665. Kırkpınar coşkusu görkemli açılışla başladı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021