Aksaray Haberleri - 30.09.2015 - 15:21
Vali Şeref Ataklı Yavuz Sultan Selim Mahallesi Şehit Ali Çakır Aile Sağlığı Merkezi, Kılıçaslan Mahallesi Ömer Kaşif Aile Sağlığı Merkezi ile Toplum Sağlığı Merkezinde incelemede bulundu. Merkezlerde görevli hekimler, hasta ve hasta yakınları ile görüşen Vali Ataklı, Halk Sağlığı Müdürü Oğuz Keleş’ten bilgi aldı.
İlk olarak Şehit Ali Çakır Aile Sağlığı Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Ataklı merkez doktorları İfakat Bozkurt ve Mustafa Aliç’ten sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı.
Yeni yapılan Aile Sağlığı Merkezlerinin yapısal olarak kullanışlı olduğunu belirten Vali Ataklı, sağlık hizmetlerinden yararlanan vatandaşlara daha iyi şartlarda sağlık hizmeti sunulduğunu söyledi.
Daha sonra Ömer Kaşif Aile Sağlığı Merkezi ve Toplum Sağlığı Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Ataklı, merkezlerde görevli hekim ve diğer sağlık çalışanları ile görüştü.
Sağlık hizmetlerinde vatandaş memnuniyetinin öncelikli işlerden olduğunu ifade eden Vali Ataklı, bu alanda aksamaya meydan verilmeyeceğini belirterek sağlık hizmetlerinin sunulmasında ortaya çıkan eksikliklerinde giderilmesi için gerekenin yapılacağını söyledi.
Aksaray Haberleri TMGD Danışmanları ve Kuruluşları Derneği Diyarbakır’da üyeleri ile toplantı düzenledi
Aksaray Haberleri Ferdi Kadıoğlu, Brighton’da sezonun oyuncusu seçildi
Aksaray Haberleri Çorum’da düzenlenen güzellik merkezi operasyonunda 4 kişi tutuklandı
Aksaray Haberleri Binlerce yıllık gelenek yine aynı yerde kutlandı
Aksaray Haberleri Ticaret Bakanlığı’ndan Kurban Bayramı öncesinde dolandırıcılık uyarısı
Aksaray Haberleri Ankara Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri otobüs firmalarını ve sebze hallerini denetledi
Aksaray Haberleri Gençler sanatla buluştu: “Penguenin kanatları” sahnelendi
Aksaray Haberleri Kars’ta dev kaçakçılık operasyonu: 5 adrese eş zamanlı baskın
Aksaray Haberleri İsrail ordusu, Küresel Sumud Filosu’ndaki tüm tekneleri alıkoydu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021