Ramazanda Denetimler Artarak Devam Ediyor

Aksaray Haberleri - 10.05.2019 - 13:14

Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü tarafından Ramazan ayında gıda denetimleri artarak devam ediyor.

Yapılan denetimlere iştirak eden Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürü Bülent Saklav yaptığı açıklamada rutin denetimlere ek olarak Ramazan ayı dolayısıyla gıda denetimlerini artırarak yaptıklarını söyledi. Tarım ve Orman İl Müdürü Saklav, “Ekmek ve pide, unlu mamuller, pastacılık ürünleri, tatlı üretim yerleri başta olmak üzere Ramazan ayı boyunca yemek üretim, toplu tüketim ve satış yerlerine yönelik denetimlerimiz kesintisiz devam ediyor. Bununla birlikte ramazan kolisi hazırlayan iş yerleri ”ramazan paketi” adı altında muhtelif gıdaların satış ve dağıtımının yapıldığı iş yerlerine yapılan denetimlerde, ramazan paketlerinin içindeki gıda ürünlerinin muhafaza koşulları, son tüketim tarihleri ve mevzuata uygunluklarına bakılmıştır. 5996 sayılı Kanunu kapsamında ramazan ayı boyunca denetim ve kontroller hız kesmeden devam edecektir. Mevzuata aykırı faaliyet gösteren iş yerlerine gerekli uyarı ve yaptırımlar yapılacaktır.” dedi. Ayrıca işletme yetkilisine denetim sırasında gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

Aksaray Haberleri Rusya: Küresel ekonomide eski küreselleşme dönemi kapandı

Aksaray Haberleri Galatasaray’ın rakibi kura çekimiyle belli oluyor

Aksaray Haberleri Savunma sanayii ihracatı 10 milyar doları aştı

Aksaray Haberleri Kristjan Asllani Beşiktaş için İstanbul’da

Aksaray Haberleri 379 FETÖ bağlantılı hesaba erişim engeli

Aksaray Haberleri Aksaray’da önemli onkolojik cerrahi operasyon başarıyla gerçekleştirildi

Aksaray Haberleri Eğitimci – Yazar Murat Anar: Türk Dünyasının Yükselen Yıldızı: Özbekistan

Aksaray Haberleri Ümit Karan’dan itirafçı hamlesi iddiası

Aksaray Haberleri Şimşek: Turizm geliri 2025’te 65,2 milyar dolara ulaştı

Aksaray Haberleri İnternetten altın alımında risk artıyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021