Ramazan Can, Kırıkkale Federasyonu’nu makamında ağırladı

Yerel Haberler - 31.07.2025 - 13:08

KIRIKKALE-BHA

Dünya Kırıkkale Dernekler Federasyonu yönetimi, hemşehrileri ve Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Kırıkkale’ye kazandırılan hizmetler ve şehirle ilgili yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can, 22, 24, 25, 26 ve 27. dönemlerde Kırıkkale Milletvekili olarak görev yapmış; TBMM KEİPA Türk Grubu Başkanlığı, TBMM Adalet Komisyonu ve Güvenlik İstihbarat Komisyonu Başkan Vekillikleri gibi pek çok önemli görevi üstlenmişti. Kırıkkale’ye kazandırdığı sayısız hizmetle kentte özel bir yere sahip olan Can, ziyarette de şehrin gelişimi ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Dünya Kırıkkale Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Ali Yücekaya, samimi ve misafirperver ev sahipliği için Ramazan Can’a teşekkür ederek, “Kıymetli Bakanımıza, ülkemiz, milletimiz ve memleketimiz Kırıkkale için yürüttüğü üstün hizmetlerde başarılarının daim olmasını diliyoruz” dedi.

Federasyon yönetimi, ziyaretin hemşehrilik bağlarını güçlendirdiğini ve Kırıkkale’nin geleceğine dair ortak hedefleri pekiştirdiğini vurguladı.

Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sıfır Atık Hareketi ile toplamda 90 milyon ton atık geri kazanıldı

Yerel Haberler Hallerde fiyat ve vergi usulsüzlük ağı ortaya çıkarıldı

Yerel Haberler Çelik: İnsanlık ittifakıyla dünyamızı korumaya devam ediyoruz

Yerel Haberler Başakşehir’deki kazada kalbi duran polis hayata döndürüldü

Yerel Haberler Sambo Avrupa Kurucular Kupası tamamlandı: Milli sporculardan başarı

Yerel Haberler Malatya Genç Girişimcilik Akademisi eğitime başladı

Yerel Haberler Çin’in hayat hattı Türkiye’den geçiyor, Orta Koridor stratejik önemde

Yerel Haberler Giresun Göksu Travertenleri ziyarete açılıyor

Yerel Haberler Diyarbakır’da öğrencileri taşıyan servis kaza yaptı: 15 yaralı

Yerel Haberler Uluslararası Sıfır Atık Günü’nde tablo: Açlık büyürken gıda israfı sürüyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021