Pursaklar’da Kızılay Haftası kapsamında gönüllülük görüşmesi

Yerel Haberler - 03.11.2026 - 14:33

ANKARA – BHA

Kızılay Haftası dolayısıyla Pursaklar Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yöneticileri ve öğretmeni, Kızılay şubesine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Pursaklar Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İdris Güler, Müdür Yardımcısı Nevin Genç ve Öğretmen Yalçın Çelik, Kızılay Haftası kapsamında Pursaklar şubeyi ziyaret ederek Pursaklar Kızılay Şube başkanı Hasan Karaağaç ile eğitim, gönüllülük ve toplumsal dayanışma konularında görüş alışverişinde bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, öğrencilerin iyilik hareketinde daha aktif görev almaları, gençlere yönelik eğitim destekleri, gönüllülük bilincinin geliştirilmesi ve genç nesillerin Kızılay faaliyetlerine katılımının artırılması konuları ele alındı.

Gençlerin gönüllülük bilinci geleceğe umut oluyor

Görüşmede, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma kültürünün genç yaşlarda kazanılmasının önemine dikkat çekildi. Eğitim kurumları ile Kızılay arasında geliştirilebilecek iş birliklerinin öğrencilerin sosyal sorumluluk bilincine katkı sağlayacağı ve gençlerin topluma faydalı bireyler olarak yetişmesine destek olacağı değerlendirildi.

İyiliğin, yardımlaşmanın ve dayanışmanın gelecek nesillere aktarılmasının önemini ortaya koyan ziyarette, gençlerin gönüllü çalışmalara katılımının toplumsal birlik ve beraberliği güçlendireceği vurgulandı.

Eğitim ve iyilik yolculuğunda iş birliği mesajı

Kızılay yetkilileri, nazik ziyaretleri ve iyilik çalışmalarına gösterdikleri ilgiden dolayı Pursaklar Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İdris Güler’e, Müdür Yardımcısı Nevin Genç’e ve Öğretmen Yalçın Çelik’e teşekkür etti.

Eğitim ve sosyal sorumluluk alanlarında iş birliğinin geliştirilmesi temennisinin dile getirildiği ziyaret, karşılıklı iyi dileklerle sona erdi.

Toplumsal dayanışmanın, gönüllülüğün ve insan sevgisinin önemini bir kez daha hatırlatan Kızılay Haftası, iyiliğin gelecek nesillerin ellerinde büyümesi gerektiği mesajıyla anlam kazandı.

Yerel Haberler 2027 yılı vergi, harç ve ceza artış oranı belli oldu

Yerel Haberler Türkiye ile Güney Kore arasında 4 anlaşma imzalandı

Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güney Kore ile ticarette hedef 15 milyar dolar

Yerel Haberler Mia Haber’den Cengiz Aksan yazdı: ‘İzmir’de gördüğüm model örnek alınmalı’

Yerel Haberler Bakan Gürlek açıkladı: Fon soruşturmasında 112 tutuklama

Yerel Haberler COP31’in Yeşil Bölgesi Antalya’da iklim çözümlerine odaklanacak

Yerel Haberler Devlet Bahçeli: Terör bitecek, kardeşlik yükselecek

Yerel Haberler Enflasyon açıklandı: Kasım ayı kira artış oranı belli oldu

Yerel Haberler Emekli zammında 4 aylık oran belli oldu: Yüzde 8,28

Yerel Haberler Ekim ayı enflasyonu açıklandı: Aylık yüzde 2,58

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021