Aksaray Haberleri - 15.11.2018 - 12:05
Aksaray Ticaret Borsası yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Toplamda 250 milyonluk yatırımla tamamladığı, Aksaray Ticaret Borsası Aratol Lisanslı Depo Tesisleri, Aksaray Ticaret Borsası Eşmekaya Lisanslı Depo Tesisleri, Aksaray Ticaret Borsası Eskil Tarım Ticaret Merkezi, Aksaray Ticaret Borsası Ortaköy Yunus Emre Tarım Ticaret Merkezi’nin resmi açılışı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve M. Rifat Hisarcıklıoğlunun katılımı ile gerçekleşeceği bildirildi.
4 tesisin açılışını yakın zamanda iki bakanın yapacağını belirten Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök “Aksaray’ımıza önemli yatırımlar yapmaya “Daha Çok İstihdam, Daha Çok Üretim” sloganı ile hareket etme bilinci ile yolumuza devam edeceğiz. 250 milyonluk yatırımla sona gelinen projelerimiz Ülkemize, bölgemize, şehrimize, tüccarlarımıza ve üreticilerimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah yakın zamanda resmi açılışını yapacağımız projelerin mutluluğunu birlikte yaşayacağız” dedi.
Aksaray Haberleri Kars İl Özel İdaresi’nde kilit parke taşı üretimi aralıksız sürüyor
Aksaray Haberleri Kaymakam Aslantatar, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu
Aksaray Haberleri DMM’den sahte belge uyarısı: NATO Zirvesi iddiaları yalanlandı
Aksaray Haberleri Kars Milletvekili Adem Çalkın: Kars’a 24 doktor atandı, yeni hekimler hayırlı olsun
Aksaray Haberleri Terör soruşturmasında 178 kişi tutuklandı
Aksaray Haberleri Kars Kaşarı, Avrupa Birliği Coğrafi İşaret Tescili yolunda
Aksaray Haberleri Çorum’da 83 bin 402 öğrenci karne sevinci yaşadı
Aksaray Haberleri Ankara’da sürücülere uyarı: Trafiğe kapatılacak güzergâhlar açıklandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021